Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Oferta Herbagetica Vitamina C organica

Mai multe poze

Oferta Herbagetica Vitamina C organica

30,30 lei

Availability: Stoc epuizat

  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
  • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Farmacia Ardealul va recomanda Oferta Herbagetica Vitamina C organica.

Comanda telefonic:
0233 219 511

Farmacia Ardealul iti mai recomanda:

Descriere

Detalii

Indicatii: Farmacia Ardealul va recomanda Oferta Herbagetica Vitamina C organica.

Cercetătorii au identificat în extractele naturale bogate în Vitamina C organică cofactori, substanţe (flavonoide, antociani, acizi organici) care pe de o parte îmbunătăţesc simţitor asimilarea acestei vitamine de către organism, iar pe de altă parte potenţează acţiunea sa terapeutică foarte mult.

Contribuie la:

Funcţionarea normală a sistemului imunitar
   - creşte acţiunea celulelor imunitare împotriva celor anormale
   - reduce infecţiile virale şi bacteriene
   - reduce simptomele gripale

Minimizarea alergiilor
   - reduce nivelurile crescute de histamină din organism

Reducerea inflamaţiilor articulare, crescånd mobilitatea

Funcţionarea normală a sistemului cardiac
   - reduce riscul de apariţie a trombozei
   - reglează tensiunea arterială

Menţinerea concentraţiei normale de fierului în organism
   - creşte rata de absorbţie a fierului la nivel intestinal

Stimularea producţiei de colagen
 Menţinerea valorilor normale de glucoză şi colesterol în sånge
 Protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, fizic şi psihic
 
In baza studiilor științifice recunoscute internațional:

Se utilizează ca adjuvant în:

   - alergie, astm, febră
   - gripă, viroze respiratorii, infecții respiratorii bacteriene (inclusiv pneumonie, TBC)
   - boli tumorale
   - boala coronariană, hipertensiune, tromboză, accident vascular (prevenire, ameliorarea sechelelor)
   - anemie feriprivă, anemie hemolitică
   - diabet şi complicaţiile sale
   - sarcină, alăptare
   - fragilitate capilară, circulaţie periferică deficitară, neadaptare la frig
   - artrită, fracturi, osteomielită
   - expunere la noxe: pulberi de metale grele, vapori de solvenți, gaze de ardere bogate în gudroase sau monoxid de carbon, fum de ţigară etc.
   - efort fizic prelungit, activitate intelectuală intensă

Extractul uscat este, la ora actuală, cea mai puternică formă de administrare a unei plante medicinale. Este pulberea fină, obţinută din extractele alcoolice (sau, mai rar, apoase) prin proces de atomizare. Această pulbere, un produs complet natural, nu mai conţine practic deloc apă, alcool sau celuloză şi este asimilată aproape instantaneu de organism. Extractul uscat este de peste zece ori mai bogat în principii active şi mai puternic, din punct de vedere al proprietăţilor farmacodinamice, decåt simpla pulbere de plantă.

Această vitamină a fost identificată pentru prima data în lume de către fiziologul şi biochimistul de origine maghiară Albert Szent-Gyorgyi, descoperire pentru care savantul a primit premiul Nobel, în anul 1937. Cunoscută şi ca acid ascorbic, această substanţă este printre cele mai importante pentru viaţă, intervenind practic în toate procesele fiziologice importante din organismul uman şi nu numai.

DIFERENȚA DINTRE VITAMINA C ORGANICĂ ŞI ALTE FORME DE VITAMINA C

Din punctul de vedere al structurii chimice, vitamina C existentă în fructe şi legume este identică cu cea sintetică. Cu toate acestea varianta organică se diferenţiază prin faptul că efectul terapeutic al acestei variante este mult mai intens, decåt al celei obţinută pe cale industrială datorită substanţelor conţinute (flavonoide, antociani, acizi organici), care pe de o parte îmbunătăţesc simţitor asimilarea acestei vitamine de către organism, iar pe de altă parte potenţează acţiunea sa terapeutică foarte mult. De pildă, vitamina C de sinteză administrată în poliartrita reumatoidă are efecte modeste, în schimb vitamina C organică, extrasă din fructe, are o acțiune mult mai intensă, diminuånd durerea articulară şi mărind foarte mult, prin administrare sistematică, mobilitatea articulară. La råndul lor, toate studiile de laborator au arătat că efectul antioxidant al extractelor naturale cu vitamina C organică sunt de 6-10 ori mai puternice decåt ale vitaminei C de sinteză.

Acerola şi măceşele sunt fructele cu cel mai mare conţinut de vitamina C, avånd de 40 de ori mai multă vitamina C decåt lămåia şi de 10 mai multă vitamina C decåt coacăzele negre.

DEFICITUL DE VITAMINA C ÎN ORGANISM

Apare foarte frecvent, deoarece pe de o parte organismul uman nu este capabil să producă această vitamină, ci o ia din surse exterioare, iar pe de altă parte corpul nostru consumă cantităţi imense de vitamina C atunci cånd este supus la efort, poluare sau stres. De pildă, o singură ţigară fumată determină organismul să consume între 25 mg de vitamina C, în condiţiile în care necesarul zilnic din acest nutrient este de 70-100 mg.

Deficiența de vitamina C duce la apariția următoarelor simptome: oboseală, sångerări ale gingiilor, umflarea dureroasă a încheieturilor, tulburări în activitatea sistemului nervos şi al celui muscular, diminuarea rezistenţei organismului la infecţii, fragilizarea vaselor de sånge (inclusiv a capilarelor), respiraţie dificilă, dureri ale oaselor, paradontoză, oscilaţii ale tensiunii arteriale, creşterea valorilor colesterolului, diminuarea rezistenţei la efort, astenie.

BENEFICIILE VITAMINEI C

Este recunoscută, de asemenea, pentru beneficiile din sectorul de frumuseţe: ajută la tratarea vergeturilor şi la menţinerea elasticităţii pielii prin formarea colagenului, opreşte acţiunea radicalilor liberi care îmbătrånesc prematur celulele şi tonifiază epiderma.

Este utilă în cazul asteniei, acidul ascorbic avånd efect tonic, dar şi în cazul insomniilor ori anxietăţii, deoarece contribuie la sintetizarea serotoninei, substanţă responsabilă pentru stările de calm şi fericire.

Are un rol important în stimularea sistemului imunitar prin creşterea rezistenţei faţă de viruşi şi bacterii şi are capacitatea de a reduce inflamaţiile.

Contribuie la menţinerea nivelului presiunii sångelui şi a vitalităţii vaselor de sånge. Nu în ultimul rånd, ajută la menţinerea nivelului colesterolului în limitele normale.

Este bine de ştiut faptul că administrarea antibioticelor reduce absorbţia de Vitamina C, de aceea este indicat ca în perioada respectivă să fie consumată în cantităţi mai mari.

Compoziţie/1 capsulă:

   Măceş (Rosa canina) 140 mg
   Păducel (Crataegus oxyacantha/Crataegus monogyna) 140 mg
   Acerola (Malphigia glabra) extract cu 17% vitamina C 120 mg

Fiecare capsulă conţine 20 mg de vitamina C 100% organică.

Administrare: 1-3 capsule de 3 ori pe zi. Dozele maxime se recomandă în cazurile de efort fizic prelungit, alergie, expunere la noxe (inclusiv fum de țigară), stări febrile, afecțiuni infecțioase sau tumorale. 

Precauţii: supradozarea poate produce diaree, erupţii cutanate.

Contraindicaţii: nu se cunosc.

Cantitate oferta: 60+10 capsule

 

 

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator Herbagetica
Pareri