Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Sun Wave Pharma Omegavert Plus

Mai multe poze

Sun Wave Pharma Omegavert Plus

Pret normal: 57,40 lei

Special Price 48,79 lei

Availability: In stoc

  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
  • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Farmacia Ardealul va recomanda produsul Sun Wave Pharma Omegavert Plus, produs cu autorizatie de punere pe piata a Institutului National de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare: AA 7551/06.05.2014

Comanda telefonic:
0233 219 511
Descriere

Detalii

Indicatii: Farmacia Ardealul va recomanda produsul Omegavert  Plus de la Sun Wave Pharma.

Recomandat in: hipercolesterolemie, ateroscleroza,memorie si concentrare,aritmii cardiace,circulatie cerebrala si periferica.

Compozitie:

EPA (acid eicosapentaenoic) - 285mg

DHA (acid docosahexaenoic) - 190mg

Ulei de rodie - 250mg

Ulei de usturoi - 5mg

Rolul plantelor:

Acizii grași omega-3 sunt denumiți esențiali deoarece nu pot fi sintetizați în organism, ci trebuie aduși prin alimentație. Acizii omega-3 sunt de mai multe tipuri, însă în organism se transformă în EPA (acid eicosapentaenoic) și DHA (acid docosahexaenoic). EPA și DHA contribuie la funcționarea normală a inimii. DHA are rol în menținerea vederii normale și a funcției normale a creierului. (Efectul benefic se obține în condițiile unui consum zilnic de 250mg EPA + DHA, respectiv, de 250mg DHA).

Uleiul de rodie, prin continuțul său bogat în acizi grași cu profil lipidic unic (punicic, elagic, linoleic și linolenic), flavonoide și elagitanine, ajută la protejarea organismul împotriva stresului oxidativ.

Polifenolii din uleiul de rodie acționează la nivelul miocardului crescånd gradul de oxigenare și poate potența capacitatea miocardului de a pompa sångele în mod

corespunzător.

Acidul elagic îmbunătățește fluxul de sånge către inimă și împiedică oxidarea lipidică răspunzătoare de depunerea colesterolului la nivelul arterelor.

Uleiul de usturoi ajută la menținerea valorilor normale ale trigliceridelor și ale colesterolului și la funcționarea normală a inimii.

Mod de administrare:

Omegavert Plus se administreaza oral – cåte 1 – 2 capsule pe zi. Capsulele se înghit întregi, cu un pahar cu apă, după masă.

Beneficii:

Omegavert Plus este  soluția cea mai sigură în prevenția afecțiunilor cardiovasculare, pentru pacienții cu vårsta mai mare de 40 ani

Omegavert Plus este cea mai bună alternativă pentru pacienții cu hipercolesterolemie și hipertrigliceridemie cărora nu li se pot administra statine.

Cantitate: 30 comprimate

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator Sun Wave Pharma
Pareri