Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Oxylyc 20cp

Mai multe poze

Oxylyc 20cp

25,10 lei

Availability: Stoc epuizat

  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
  • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Farmacia Ardealul va recomanda produsul Oxylyc 20cp.

Descriere

Detalii

Indicatii: Farmacia Ardealul va recomanda produsul Oxylyc 20cp.

Oxylyc 20cp este o combinaţie de vitamina C, vitamina E, provitamina A, Lycopin+Seleniu, care protejează pe deplin celulele corpului, luptånd împotriva cancerului, a stresului şi a tulburărilor sistemului imunitar.

Compozitie Oxylyc 20cp:
Vitamina A şi precursorii ei – carotenoizii – se găsesc în legume şi fructe de culoare portocalie, precum morcovi, pepene, ardei, tomate. Vitamina A are o acţiune binecunoscută la nivelul ochiului, în creşterea oaselor, în reproducere şi la nivelul pielii.

Vitamina C este o substanţă chimică înrudită cu glucoza ce poate fi obţinută prin consumul de fructe şi legume proaspete. Este important de ştiut faptul că prin conservare, fierbere sau uscare, vitamina C se pierde în proporţie de peste 80%.

Vitamina E este un puternic antioxidant, contribuind la asigurarea funcţionării normale a glandelor sexuale şi a celor endocrine. De asemenea, vitamina E asigură protecţie vaselor sanguine, globulelor roşii, a plămånilor şi a ficatului. Tot ea măreşte puterea de apărare a organismului faţă de infecţii, fiind şi un puternic anticancerigen. Vitamina E se regăseşte în alune, cereale, uleiurile vegetale, gălbenuş de ou, ficat sau unt.

Seleniul este un metal aflat în cantităţi infime în alimente şi apă. Seleniul acţionează ca un cofactor pentru vitamina E în acţiunea ei antioxidantă, contribuie la regenerarea vitaminei C şi joacă un rol cheie în apărarea împotriva cancerului.

Lycopinul este un carotenoid important, înrudit cu vitamina A, un pigment de culoare roşie ce se găseşte în legume şi fructe roşii. Lycopinul este folosit cu rezultate promiţătoare în tratarea şi prevenirea cancerului de prostată. Statistic, s-a dovedit că grupele populaţionale cu aport zilnic crescut de Lycopin – mai mult de 10 mese/săptămånă ce conţin tomate – au risc cardio-vascular mai scăzut şi un risc de Cancer diminuat.

Antioxidanţii naturali pot fi obţinuţi prin adoptarea unui regim alimentar echilibrat, din care să nu lipsească fructele şi legumele proaspete. Antioxidanţii sunt, însă, substanţe greu de sintetizat. Din această cauză, este nevoie de o suplimentare a acestora.

Mod de administrare:
Zilnic o capsula Oxylyc 20cp inainte de una din mesele principale.
OxyLyc, administrat zilnic, va aduce organismului aportul necesar de substanţe nutritive, esenţiale pentru o bună funcţionare.

Cantitate: 20 capsule

 

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator Worwag Pharma
Pareri