Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Parasites 12 Detox Forte Herbagetica

Mai multe poze

Parasites 12 Detox Forte Herbagetica

Pret normal: 21,00 lei

Special Price 19,95 lei

Availability: In stoc

 • * Preturile contin TVA
 • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
 • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
 • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
 • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Farmacia Ardealul va recomanda produsul Parasites 12 Detox Forte Herbagetica

* Câmpuri necesare

Pret normal: 21,00 lei

Special Price 19,95 lei

Comanda telefonic:
0233 219 511
Descriere

Detalii

Indicatii: Farmacia Ardealul va recomanda produsul Parasites 12 Detox Forte Herbagetica

Beneficii:

Parasites 12 Detox Forte este o formulă originală, 100% naturală, ce conține 12 extracte din plante medicinale cu puternic rol antiparazitar.

Produsul acționează eficient în eliminarea rapidă a parazițiilor intestinali cåt și a ouălor acestora.

Este un puternic detoxifiant intestinal, ameliorează senzațiile neplăcute cauzate de prezența paraziților, reface flora intestinală și îmbunătățește producția de anticorpi.

Compozitie:

Iată ingredientele care intră în compoziţia Parasites 12 Detox Forte şi care luptă împotriva paraziţilor şi a ouălelor acestora:

 • Cuişoarele sunt utilizate în medicina naturistă datorită proprietăţilor anti-parazitare. Uleiul conţinut de cuişoare are ca şi compus principal eugenolul, o substanţă anestezică şi antiseptică ce ajută la combaterea infecţiilor şi inflamaţiilor şi ajută la restaurarea florei intestinale.
 • Genţiana are proprietăţi excelente în uciderea viermilor intestinali şi a paraziţilor. Amarogentina, principiul amar regăsit în rădăcina acestei plante este un tonic digestiv extrem de puternic, ajutånd tranzitul şi reducand simptomele asociate infestării cu paraziţi.
 • Cimbrul are proprietăţi antibacteriene şi carminative, inhibånd dezvoltarea paraziţilor intestinali şi paralizează centrii nervoşi ai viermilor, eliminåndu-i.
 • Seminţele de dovleac şi-au dovedit eficienţa în cazul infestării cu giardia, oxiuri şi tenie. Acest efect este conferit de prezenţa unui aminoacid, cucurbitina, care „paralizează” viermii intestinali, eliminåndu-i.
 • Extractul de grapefruit menţine flora intestinală ajutånd la reglarea acesteia, fiind foarte bine tolerat de corpul uman, fiind un puternic inhibitor împotriva paraziţilor.
 • Pelinul negru are o acţiune gastro-intestinală complexă, favorizează eliminarea paraziţilor intestinali, datorită uleiului eteric din compoziţie ce are proprietăţi dezinfectante, laxative, depurative şi stomahice.
 • Usturoiului este un puternic vermifug, datorită alicinei, cel mai puternic compus din compoziţia acestuia.
 • Menta datorită compuşilor flavonoizi ce stimulează secreţia de bilă şi actaninurilor ce au proprietăţi spasmolitice şi produc o uşoară anestezie a mucoasei gastrice ajutånd la uciderea paraziţilor.
 • Feniculul conţine nutrienţi anti-inflamatori, antioxidanţi şi antispastici, ajutånd la calmarea tractului digestiv, ameliorånd simptomele cauzate de infestările cu paraziţi şi facilitånd eliminarea rapidă a acestora.
 • Piperul negru, stimulează papilele gustative transmiţånd semnale stomacului pentru creşterea cantităţii de acid clorhidric secretate, îmbunătăţind, astfel, digestia şi totodată omorånd viermii intestinali.
 • Schinduful este un agent antimicrobial şi antiparazitic care elimină viermii, ajutånd la producţia de fluide digestive care facilitează digestia şi asimilarea substanţelor nutritive.
 • Salvia este un remediu celebru pentru infestările cu viermi paraziţi, reducånd flatulenţa, diareea şi vărsăturile, arsurile stomacale şi balonările.

Tipuri de paraziti:

Există mai multe tipuri de paraziţi intestinali contra cărora se poate acţiona cu ajutorul Parasites 12 Detox Forte. Iată care sunt aceşti paraziţi, care este provenienţa lor şi care sunt principalele simptome care indică prezenţa acestora în organismul nostru.

Limbricii

Sunt cei mai răspåndiți şi cunoscuţi paraziți. Aceştia ajung în corpul uman prin intermediul legumelor și fructelor nespălate, se dezvoltă în mare parte în intestinul subțire, migrånd ulterior în restul corpului. Principalele simptome care semnalează infestarea cu limbrici sunt febra, durerile abdominale, diareea, voma și accesele de tuse puternică. Netratați, limbricii pot produce boli precum apendicită, icter mecanic, pancreatită acută, deficit de creștere la copii, deficit de vitamina A și D.

Oxiurii

Copii sunt cel mai des infestaţi cu oxiuri (în grădinițe și școli), contaminarea avånd loc prin înghițirea ouălor de parazit. Simptomele cele mai des sunt måncărimile perianale, pruritul anal și un somn neliniștit. Există posibilitatea ca acest parazit să migreze în corp. Dacă parazitul migrează, poate duce la boli ca infecții ale tractului urinar: cistită sau pielonefrită, infecții peritoneale: vaginită sau endometrioză; scăderea drastică în greutate; abcese perianale dureroase; ulcerații ale intestinelor.

Tenia

Este unul dintre cei mai periculoși paraziți, ajungånd în corpul uman prin ingerarea de carne infestată. Netratată, tenia poate ajunge în timp la o dimensiune de 10m și rezistă în corp pånă la 20 ani. Cele mai întålnite simptome care indică infestarea cu temie, sunt durerile abdominale severe, stări de vomă și greață, oboseală însoțită de amețeli și dificultăți de somn și chiar convulsii. Cele mai periculoase cunt larvele de tenie care, netratate migrează spre creier sau alte organe unde formează ghemuri ce pot duce la crize de epilepsie, meningită și chiar demență.

Toxocara

Adesea aceştia sunt contracaraţi de la animalele gazdă: cåini sau pisici. Simptomele cele mai des întålnite în cazul infestării cu Toxocara sunt: febră, anorexie și scădere ponderală. Netratat, parazitul poate ajunge la organe, atacånd și necrozånd ficatul, ducånd la convulsii și encefalite în atacul la creier și chiar tumori oculare.

Trichina

Este parazitul cu rata de mortalitate cea mai ridicată. Aceasta ajunge în corpul uman din carnea infestată şi gătită necorespunzător. Primele simptome sunt durerile de stomac, colică, diaree, greaţă, vomitat şi febră, ulterior, după ce larvele migrează din tractul intestinal în fluxul sanguin şi ajung în muşchi, bolnavul simte friguri, dureri de cap, umflarea feţei sau a membrelor, conjunctivită și hipotensiune arterială, ajungånd chiar la afecțiuni ale sistemului cardiovascular și nervos: hemipareze, tahicardie, infarct miocardic, convulsii și chiar deces.

Giardia

Este una dintre cele mai răspåndite infecții parazitare asociată cu condiții de igienă deficitare și o calitate foarte slabă a apei de băut. Boala se poate manifesta prin diferite simptome: dominanță de diaree, crampe abdominale, eliminarea de materii fecale și gaze uråt mirositoare, vomă intermitentă, disconfort epigastric, oboseală excesivă, anorexie. În cazul în care infecția nu e tratată, boala poate evolua spre diaree cronică, sindromul colonului iritabil, disfuncții biliare, manifestări dermatologice (prurit, urticarie) sau chiar artrită reactivă ori afecțiuni oculare.

Mod de administrare:

1 capsula pe zi, timp de 30 de zile         

 

 

 

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator Herbagetica
Pareri