Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Parkovit

Mai multe poze

Parkovit

Pret normal: 104,40 lei

Special Price 89,00 lei

Availability: In stoc

  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
  • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Farmacia Ardealul va recomanda produsul Parkovit

Comanda telefonic:
0233 219 511
Descriere

Detalii

Indicatii: Farmacia Ardealul va recomanda produsul Parkovit

Corpul uman nu poate produce vitamine; prin urmare, acestea trebuie luate din alimente. Vitaminele sunt de o importanta esentiala pentru mentinerea functiilor vitale. Totuși, necesarul se poate modifica - de exemplu, in functie de varsta, circumstante de viata, obiceiuri noi, boli cronice sau administrarea de medicamente. Acest lucru este evident mai ales la pacientii cu boala Parkinson. In cazul acestora, in special substanta activa utilizata in tratament, Levodopa, poate provoca o deficienta semnificativa de vitamine. 

PARKOVIT® este un supliment alimentar utilizat in scopuri medicale speciale (= regim alimentar echilibrat) și este destinat unui grup definit de pacienti, care prezinta cerinte nutritive conditionate medical. Administrati PARKOVIT® numai dupa consultarea medicului dumneavoastra.

Produsul combinat de vitamine PARKOVIT® este utilizat „pentru tratamentul sustinut al deficitului de nutrienti indus de tratamentul medicamentos la pacientii cu boala Parkinson”.

Cui de adreseaza?

Pentru persoanele cu boala Parkinson, este de multe ori necesara o terapie medicamentoasa pe tot parcursul vietii. Terapia medicamentoasa poate influenta in mod negativ propriile procese metabolice ale organismului. Astfel, de exemplu administrarea de Levodopa conduce adesea la o creştere a nivelului de homocisteina in sange. Concentratiile ridicate de homocisteina pot favoriza dezvoltarea arterosclerozei și au un efect negativ asupra functiilor cognitive. Anumite vitamine cum ar fi acidul folic și vitamina B12, pot contracara un nivel crescut de homocisteina. Deoarece boala Parkinson este o afectiune a varstei inaintate, exista de asemenea adesea și un deficit de vitamina D. In general, pentru pacientii cu boala Parkinson exista adesea o nevoie crescuta de acid folic, vitamina B12 și vitamina D. Cu PARKOVIT® aceasta cerere crescuta poate fi acoperita in mod specific.

O tableta PARKOVIT® contine urmatoarele vitamine:

 Acid folic

   1000 µg

 Vitamina B12

          5 µg

 Vitamina D3

        20 µg (800 IE)

Mod de administrare: Se administreaza o data pe zi o tableta - preferabil cu un pahar de apa la una dintre mesele principale.

Cantitate: 90 comprimate

 

 

 

 

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator Desitin
Pareri