Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Polipharma Noxirem 20 capsule

Mai multe poze

Polipharma Noxirem 20 capsule

15,12 lei

Availability: Stoc epuizat

  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
  • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Descriere

Detalii

Indicatii:

Farmacia Ardealul va recomanda produsul Polipharma Noxirem 20 capsule de la Polipharma.

Compozitie:

O capsulă de NOXIREM conţine: extract uscat din rădăcini de Ghimbir(Zingiber officinale), extract hidroalcoolic uscat din frunze de Roiniţă(Melissa officinalis), extract hidroalcoolic uscat din rădăcini de Ginseng(Panax ginseng) şi alte ingrediente.

Ghimbir (Zingiber officinale) este o plantă cunoscută pentru conţinutul bogat în compuşi fenolici (gingeroli) prin care se inhibă centrul răspunzător de declanşarea vomei de la nivelul sistemului nervos, respectiv, împiedică sau ajută la dispariţia stărilor de rău, cu efect vomitiv. Are o influenţă benefică asupra activităţii stomacului, favorizează eliminarea în intestin a unui lichid galben-verzui, amar (bila) cu rol important în digestia alimentelor, în protejarea de distrugerea membranei (învelişului intern) stomacului, a primei părţi a intestinului subţire, şi protejează ficatul.

Roiniţa (Melissa officinalis) este o plantă care, prin conţinutul său bogat în substanţe bioactive (derivaţi hidroxicinamici reprezentaţi de acidul rozmarinic) din frunze, este des utilizată în asociere cu ghimbirul pentru potenţarea efectului antivomitiv al acestuia. Roiniţa are o serie de acţiuni specifice, precum: calmarea stărilor nervoase; împiedicarea spasmelor de la nivelul stomacului; favorizarea eliminării gazelor din stomac; stimularea secreţiei unui lichid galben-verzui, amar (bila) şi eliberarea acestuia în intestin; împiedicarea absorbţiei virusului herpetic în organism. Este utilizată în răul de mişcare, în stările caracterizate prin dificultatea de a adormi, nelinişte, iritabilitate, în caz de tensiune psihică provocată de dureri la nivelul stomacului sau de afecţiuni ale inimii, în indigestii, în leziunile mucoasei stomacale şi intestinale.

Ginseng (Panax ginseng), prin complexul de compuşi naturali conţinut în rădăcină (ginsenozide), ajută la calmarea stărilor de greaţă şi vomă, creşte capacitatea de adaptare a organismului, este tonic general. Fortifică sistemul imunitar, împiedică formarea cheagurilor de sânge, intensifică degradarea grăsimilor, scade nivelul zahărului în sânge, protejează organismul de efectele dăunătoare ale radicalilor liberi, acţionează împotriva stresului, înlătură oboseala, stimulează activitatea mentală şi capacitatea intelectuală, măreşte activitatea sexuală, regenerează organismul. Se utilizează în perioadele de efort fizic şi intelectual, ajută la recuperarea organismului în urma diverselor afecţiuni.

Indicatii terapeutice:

NOXIREM capsule reduce stările de greaţă şi vomă asociate răului de înălţime, de mare şi de maşină, creşte adaptabilitatea şi ajută organismul să reziste mai bine stărilor neplăcute declanşate pe parcursul călătoriilor.

NOXIREM capsule este utilizat pentru a împiedica apariţia răului de mişcare (avion, autovehicul, vapor, tren), a lipsei de echilibru şi ameţelii în spaţiu, precum şi în caz de digestie dificilă.

Mod de administrare:

NOXIREM capsule se administrează la vârstnici şi adulţi, iar în cazul copiilor numai celor cu vârsta de peste 6 ani.

NOXIREM capsule se administrează pe cale orală, cu suficientă apă, atunci când este cazul, dar nu mai mult de 3 capsule pe zi, câte una înaintea fiecărei mese principale.

Cantitate: 20 capsule

 

 

 

 

 

 

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Indisponibil
Fata Indisponibil
Corp Indisponibil
Producator Polipharma
Pareri