Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Polisano Linistress 20 capsule

Mai multe poze

Polisano Linistress 20 capsule

20,10 lei

Availability: Stoc epuizat

  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
  • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Farmacia Ardealul va recomanda produsul Polisano Linistress 20 capsule

Descriere

Detalii

Indicatii: Farmacia Ardealul va recomanda produsul Polisano Linistress 20 capsule 

Polisano Linistress 20 capsule este un produs care poate fi utilizat pentru liniştirea persoanelor nervoase, cu tendinţă accentuată de iritabilitate şi agitaţie, în stări de tensiune emoţională, dar şi pentru reglarea tulburărilor de somn. Particularităţile substanţelor bioactive favorizează instalarea unei stări de linişte, produce relaxarea generală a organismului, îmbunătăţeşte stările de nervozitate însoţite de irascibilitate şi nelinişte.
Cele patru componente active naturale îşi potenţează reciproc acţiunea, favorizånd inducerea stării de bine, linişte şi calm.

Polisano Linistress 20 capsule este o combinaţie de componente naturale de origine vegetală care îşi completează reciproc proprietăţile de calmare, cu rezultate foarte bune în ameliorarea stărilor de agitaţie, nelinişte, iritabilitate şi stres, favorizånd starea de bine a organismului şi revigorarea acestuia, precum şi inducerea unui somn uşor şi odihnitor.

O capsulă de Linistress conţine:

-       70 mg extract hidroalcoolic uscat din rădăcini de valeriană (Valeriana officinalis),

-       Acid valerenic 0,8% (Maltodextrină),

-       25 mg extract din conuri de hamei 4:1 (Humulus lupulus),

-       40 mg extract de floarea pasiunii (Passiflora incarnata),

-       25 mg extract din părţi aeriene de roiniţă (Melissa officinalis) şi alte ingrediente.

Extractul de valeriană (Valeriana officinalis) are efect calmant asupra sistemului nervos, fiind util în perioadele de stres intens. Are proprietatea de a reduce intensitatea stărilor de agitaţie, reglează palpitaţiile inimii şi produce un somn liniştitor, de durată mai lungă. Datorită proprietăţilor relaxante asupra muşchilor, extractul de valeriană este eficient în ameliorarea durerilor musculare cauzate de efort fizic intens, atenuează durerile de stomac apărute pe fond de stres şi nervozitate.

Extractul de hamei (Humulus lupulus) este utilizat cu rezultate foarte bune pentru ameliorarea tulburărilor de somn, a stărilor de iritabilitate şi de hiperexcitabilitate nervoasă care apar pe fond de stres. Este un remediu eficient pentru persoanele care adorm greu, se trezesc la scurt timp după ce au adormit sau au un somn agitat şi neodihnitor. Extractul de hamei este cunoscut şi prin proprietăţile de reducere a inflamaţiilor la nivelul articulaţiilor, de stimulare a activităţii rinichilor şi a poftei de måncare. Este un foarte bun calmant al durerilor menstruale şi activator al circulaţiei sångelui în organism.

Extractul de floarea pasiunii (Passiflora incarnata) este utilizat pentru ameliorarea stresului şi obţinerea unui somn liniştit, în special la persoanele care au un somn agitat sau care adorm cu dificultate din cauza tensiunii psihice acumulate.

Extractul de roiniţă (Melissa officinalis) este un foarte bun calmant nervos, fiind recomandat pentru ameliorarea durerilor de cap apărute pe fond de stres şi oboseală cotidiană, precum şi în perioadele de suprasolicitare intelectuală. Are proprietăţi calmante, reconfortante şi fortifiante asupra organismului. Reglează funcţionarea bilei prin stimulaarea secreţiei şi a evacuării bilei, stimulează pofta de måncare şi scade senzaţia de greaţă. De asemenea, este un foarte bun calmant gastric, ajutånd la eliminarea gazelor din stomac, diminuează contracţiile musculare şi reglează digestia.

Polisano Linistress 20 capsule se administrează numai la adulţi şi la copii peste 12 ani, pe cale orală, cu apă, timp de 2, pånă la maxim 4 săptămåni:

-       1 – 3 capsule pe zi, pentru reducerea stărilor de tensiune nervoasă şi stres
sau

-       1 – 2 capsule, cu o jumătate de oră înainte de culcare, pentru favorizarea somnului.

Cantitate: Cutie cu 20 capsule (2 blistere a cate 10 capsule).

 

 

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator Polisano
Pareri