Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Protefix Crema adeziva Extra Forte

Mai multe poze

Protefix Crema adeziva Extra Forte

10,60 lei

Availability: In stoc

  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
  • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Farmacia Ardealul va recomanda produsul Protefix Cremă adezivă Extra Forte

* Câmpuri necesare

10,60 lei
Comanda telefonic:
0233 219 511
Descriere

Detalii

Indicatii: Farmacia Ardealul va recomanda produsul Protefix Cremă adezivă Extra Forte

Extra-puternic şi eficient pe proteza umeda

Beneficii:

-        Puterea de adeziune în mediu umed devine imediat efectivă

-        O sigilare marginală efectivă împiedică pătrunderea resturilor alimentare

-        Efect de durată ce îi conferă purtătorului de proteză siguranţă şi independenţă în timpul alimentaţiei şi a vorbitului.

Este recomandată atåt persoanelor cu probleme legate de o adeziune dificilă, cåt şi celor cu o salivaţie abundentă. Crema adezivă Protefix cu putere de adeziune în mediu umed se aplică ușor, adeziunea este imediată și de durată. Este uşor de aplicat, fără gust şi nu provoaca modificari neplăcute în aroma alimentelor şi băuturilor.

Spre deosebire de alte creme adezive, Protefix Cremă adezivă Extra Forte se aplică direct pe proteza umedă, fapt care prezintă următoarele avantaje:

-        Puterea de adeziune în mediu umed devine imediat efectivă

-        O sigilare efectivă marginală împiedică pătrunderea resturilor alimentare

-        Efectul de durată îi conferă purtătorului de proteză siguranţă şi independenţă în timpul alimentaţiei şi a vorbitului.

Compozitie: Amestec de săruri de natriu/calciu ale copolimerului din metil-vinil-eter și anhidrida acidului maleic, carboxymetil celuloza, parafina, vaselina, dioxid de siliciu, mentol, azorubina, esterul metilic al acidului parahidroxi-benzoic. Nu conţine zinc.

Mod de aplicare: Curăţaţi proteza dentara de orice reziduuri şi aplicati Protefix Crema adeziva Extra-Forte pe proteza umeda. Apasati tubul în treimea inferioară, aproape de orificiul de deschidere.

Dacă este necesar, se poate aplica, de asemenea, o linie de Protefix® Crema adeziva Extra-Forte pe partea din spate a plăcii de sus. Ar trebui să aplicati Protefix Crema adeziva Extra-Forte cu moderaţie, deoarece orice exces poate reduce adeziunea protezei dumneavoastră. Apoi, potriviti proteza şi ţineţi-o ferm în loc pentru cåteva secunde. Aşteptaţi 5 minute înainte de a månca. Crema adeziva nu modifică simţitor poziţia protezei.

Fiecare utilizator va stabili care este cantitatea ideala de adeziv ce urmeaza sa o aplice. După aplicarea cremei, sigilati tubul cu atenţie, avånd grijă ca deschiderea sa ramana uscata si curata, deoarece orice pătrundere de lichid poate influenta intarirea cremei adezive. Eliminaţi orice reziduu de crema cu ajutorul unui beţişor cu vată îmbibat în ulei comestibil.

În anumite situaţii, in momentul aplicarii cremei, poate apărea o scurgere de ulei care insa nu are nici un fel de efect asupra forţei de aderenţă. Vă rugăm să indepartati uleiul de pe proteze.

Contraindicaţii: Hipersensibilitate la oricare dintre ingrediente.

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator QUEISSER PHARMA
Pareri