Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Pulsoximetru

Mai multe poze

Pulsoximetru

201,50 lei

Availability: In stoc

  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
  • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Farmacia Ardealul va recomanda produsul Pulsoximetru.

Comanda telefonic:
0233 219 511
Descriere

Detalii

Indicatii: Farmacia Ardealul va recomanda produsul Pulsoximetru.

Saturația pulsului de oxigen este procentul de HbO2 în totalul Hb în sånge, așa-numita O 2 concentrația în sånge. Este un bio-parametru important pentru respirație. În scopul măsurării SpO2 mai ușor și mai precis, compania noastră a realizat Pulsoximetrul. În același timp, dispozitivul poate măsura simultan frecvența pulsului.

Caracteristicile pulsoximetrului sunt volumul mic, consumul redus de energie, funcționarea convenabilă și faptul de a fi portabil. Este necesar doar ca pacientul să-și pună unul dintre degete într-un senzor fotoelectric pentru vårful degetului pentru diagnostic și un ecran de afișare va arăta direct valoarea măsurată a Saturației Hemoglobinei.

Pulsoximetrul poate fi utilizat pentru măsurarea Saturației Hemoglobinei umane și a valorii pulsului prin deget și indică intensitatea pulsului prin bara afișajului. Produsul este potrivit pentru utilizare în familie, în spital (Cabinet obișnuit), în Camera de Oxigen, în organizațiile medicale sociale, precum și pentru măsurarea saturației de oxigen și valorii pulsului

Principiul Oximetrului este următorul: O formulă de experiență a procesării de date este stabilită utilizånd Legea Lambert Beer în conformitate cu Caracteristicile de Absorbție a Spectrului de Hemoglobină Redusă (Hb) și Oxihemoglobină (HbO2) în strălucire și aproape de zonele cu infraroșu. Principiul de funcționare al instrumentului este: Tehnologia de Inspecție Fotoelectrică a Oxihemoglobinei este adoptată în conformitate cu Tehnologia de Scanare și Înregistrare a Capacității Pulsului, astfel încåt două fascicule cu lungimi de undă diferite ale luminilor pot fi focalizate pe vårful unghiilor umane prin intermediul unui senzor de tip deget cu clemă.. Apoi, semnalul măsurat poate fi obținut de către un element fotosensibil, informațiile obținute prin care vor fi afișate pe ecran prin tratarea în circuite electronice și microprocessor

Mod de masurare:

-        Degetul trebuie așezat corect (a se vedea ilustrația atașată acestui manual, Figura 5), în caz contrar poate duce la măsurători inexacte.

-        Senzorul SpO2 și tubul de recepție fotoelectric ar trebui să fie aranjate în corespondență cu arteriola subiectului într-o poziție între ele.

-        Senzorul SpO2 nu trebuie utilizat la o locație sau la un membru legat de canalul arterial sau la tensiometru sau care primește injecție intravenoasă.

-        Asigurați-vă că traseul optic nu conține obstacole optice, cum ar fi țesătura cauciucată.

-        Lumina ambientală excesivă poate afecta rezultatul măsurătorii. Aceasta include lampa fluorescentă, lumina dublă rubinie, încălzitor cu infraroșu, lumina directă a soarelui etc.

-        Acțiunea intensă a subiectului sau interferența electrochirurgicală extremă poate afecta și acuratețea.

-        Persoana testată nu poate folosi lac de unghii sau alte produse cosmetic

Termen de garantie: conform legislatiei in vigoare 24 luni persoane fizice, 12 luni persoane juridice..

 

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator Limar Medical Distribution
Pareri