Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Relaxirem Noapte 30 capsule

Mai multe poze

Relaxirem Noapte 30 capsule

21,20 lei

Availability: In stoc

  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
  • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Farmacia Ardealul va recomanda produsul Relaxirem Noapte 30 capsule

Comanda telefonic:
0233 219 511
Descriere

Detalii

Indicatii: Farmacia Ardealul va recomanda produsul Relaxirem Noapte 30 capsule

Beneficii Relaxirem Noapte 30 capsule

Recomandat pentru inducerea și menținerea unui somn liniștit, odihnitor și restabilirea ciclului normal veghe-somn.

Compoziție: Extract din rădăcină de Valeriană (Valeriana officinalis) - 125 mg, extract din conuri de Hamei (Humulus lupulus) - 70 mg, extract din partea aeriană de Mac-californian (Eschscholtzia californica) - 70 mg, extract din fructe de Curmal-chinezesc (Ziziphus jujuba) - 50 mg, extract de Passiflora / Floarea-pasiunii (Passiflora incarnata) -40 mg, extract din părți aeriene de Roiniță (Melissa officinalis) - 25 mg, melatonină - 1 mg.

Valeriana (Valeriana officinalis) ajută la redarea calmului și relaxării necesare înaintea unui examen, pentru îmbunătățirea calității și duratei somnului.

Floarea-pasiunii (Passiflora incarnata) induce o stare de somn odihnitor, de bună calitate, concomitent cu reducerea stărilor de iritabilitate, tensiune psihică, stres.

Roiniță (Melissa officinalis) este folosită pentru susținerea sistemului nervos, pentru reducerea oboselii și extenuării și menținerea stării de calm și relaxare.

Macul-californian (Eschscholtzia californica) conține un alcaloid cu efect calmant, motiv pentru care se folosește de secole atåt pentru reducerea stărilor de agitație și neliniște, cåt și pentru îmbunătățirea calității somnului.

Curmalul-chinezesc (Ziziphus jujuba) susține imunitatea, îmbunătățește metabolismul, tonifică organismul, ajută respirația prin facilitarea expectorației.

Hameiul (Humulus lupulus) conține substanțe amare, rășini, taninuri etc., fiind folosit pentru prepararea berii dar și în medicina populară. Substanțele bioactive din conurile plantei susțin sistemul nervos, fortifică și mineralizeză organismul, ajută la menținerea calității somnului și la atenuarea impulsurilor sexuale exacerbate.

Melatonina contribuie la atenuarea tulburărilor de somn (efectul benefic se obține în condițiile consumului unei doze minime de 0,5 mg administrate înainte de culcare în prima zi de călătorie și în următoarele cåteva zile după sosirea la destinație) și la reducerea timpului necesar pentru a adormi (efectul benefic se obține în condițiile unui consum de 1 mg de melatonină înainte de culcare).

Mod de administrare: persoane peste 12 ani și adulți, 1-2 capsule, cu o oră înainte de culcare

Cantitate: 30 capsule

 

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator Laboratoarele Remedia
Pareri