Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Rhodiola 3 / 1 ZenForte Herbagetica

Mai multe poze

Rhodiola 3 / 1 ZenForte Herbagetica

75,80 lei

Availability: In stoc

  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
  • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Farmacia Ardealul va recomanda produsul Rhodiola 3 / 1 Zen Forte Herbagetica

Comanda telefonic:
0233 219 511
Descriere

Detalii

Indicatii: Farmacia Ardealul va recomanda produsul Rhodiola 3 / 1 Zen Forte Herbagetica

Rhodiola rosea, “radacina de aur”, este o plantă remarcabilă, sacră, care are o istorie largă și variată de utilizare. Avånd originile în regiunile arctice ale Europei și Asiei, Rhodiola are componente chimice care prezintă numeroase efecte pozitive: adapogen, antistres, antioxidant, antidepresiv, anti-oboseală, sporește activitatea bioelectrică a creierului, imbunătățește memoria și sporește energia creierului, accelerează recuperarea după munca grea, reglează ciclul menstrual,  stabilizează funcțiile endocrine.

Adjuvant în:

-        Combaterea stresului şi a depresiei

-        Îmbunătăţirea memoriei

-        Sporirea energiei creierului

-        Susţine adaptarea la stresul psihic şi metabolic

-        Reglarea ciclului menstrual

-        Stabilizarea funcţiei endocrine

Contribuie la:

-        Reducerea stresului metabolic şi psihic

-        Combaterea anxietăţii şi a stării de nervozitate

-        Reducerea oboselii

-        Îmbunătățirea memoriei

-        Reglarea ciclului menstrual

-        Stabilizarea funcţiei endocrine\

Beneficii:

-        Stresul metabolic și stresul psihic

Studiile efetuate de-a lungul anilor, au demonstrat că adaptarea la stres a organismelor tratate cu Rhodiola, se bazează pe nivelul crescut al unor neurotransmitători ai creierului, cum ar fi: serotonină și dopamină.  Astfel, planta crește capacitatea organismului de a se adapta la stresul metabolic, precum și la stresul psihic.

-        Glanda tiroidă

Rhodiola Rosea, conform studiilor, a îmbunătățit funcția tiroidala fără a provoca hipertiroidism. În plus, glanda Timus a funcționat mult mai bine și a fost protejată de involuția care apare odată cu înaintarea în vårstă. Toate acestea s-au dovedit a fi ajutate de adaptogenul Rhodiola Rosea. 

-        Reglarea ciclului menstrual

Rhodiola Rosea modulează axa hipotalamus, glandele suprarenale și tiroida, prin reglarea nivelului hormonului CTR (cotricotropina), hormonului ACTH (adrenocorticotropină), beta-endorfinelor, catecolaminelor (adrenalină și noradrenalină), al corticosteroizilor (aldosteron, cortizon, DHEA-dehidroepiandrosteron, androgen, progesteron și estrogen). 

-        Fertilitatea

Stresul emoțional are efecte dăunătoare asupra fertilitătii unei femei. Stresul cronic la femei poate duce la neregularităti menstruale, modificări hormonale, ovulație afectată, creșterea în greutate și creșterea nivelului de cortizol și prolactină, toți factorii care interferează fertilitatea. 

-        Menopauza

Avånd efecte de echilibrare la nivelul axului hipotalamo-hipofizo-gonadal, Rhodiola Rosea ajută femeile să se adapteze noilor condiții de stres generate de simptomele neplăcute ale menopauzei. Simptomele precum bufeurile, creșterea în greutate, libidoul scăzut, pierderile de memorie, disfuncțiile sexuale, sunt tulburări legate de menopauză, pe care Rhodiola le ameliorează.

Compoziție per 1 capsulă:

-        Extract de Rhodiola rosea, standardizat cu 3% rozavine și 1% salidrozide - 400 mg  

-        Extract apos 3-4:1 din fructe de Acerola (Malpighia glabra), standardizat cu 17% Vitamina C - 10 mg  

Vitamina C are ca rol protejarea organismului împotriva deficiențelor imunitare, a bolilor cardiovasculare, a problemelor prenatale, a bolilor de ochi și chiar împotriva îmbătrånirii pielii. Cantitățile mărite de vitamina C ajută considerabil de mult în situațiile de stres accentuat, cånd consumul de noradrenalină şi adrenalină este mult mărit. Vitamina C este implicată de asemenea şi în sinteza serotoninei, o substanță responsabilă cu stările de calm, de curaj şi de relaxare, precum şi de apariţia stării de somn. Vitamina C intervine eficient ca un factor de combatere a oboselii, în special a oboselii cronice. Datorită prezenței Vitaminei C în rețeta produsului Rhodiola Rosea, acesta are capacitatea de a crește puterea de absorbție în corp a tuturor ingredientelor.

Mod de administrare: o capsula pe zi

Cantitate: 60cps

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator Herbagetica
Pareri