Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Secom Essiac 300ml

Mai multe poze

Secom Essiac 300ml

Pret normal: 237,60 lei

Special Price 198,30 lei

Availability: In stoc

  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
  • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Farmacia Ardealul online va recomanda produsul Secom Essiac, produs cu autorizatie de punere pe piata a Institutului National de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare: 8282/2013.

Comanda telefonic:
0233 219 511
Descriere

Detalii

Indicatii: Farmacia Ardealul va recomanda produsul Secom Essiac 300 ml

Secom Essiac este un amestec de patru plante, realizat în 1922 de Rene M. Caisse, o asistentă canadiană, care a dezvoltat formula iniţială ca un adjuvant al sistemului imunitar. Produsul este folosit în ameliorarea simptomelor unei game variate de afecţiuni cronice. Longevitatea produsului original este o mărturie a proprietaţilor lui curative. Plantele folosite sunt cultivate, recoltate şi prelucrate conform unor standarde stricte ce garantează calitatea excepţională a produsului.

Efecte adjuvante Secom Essiac

-        complementar în terapiile antitumorale: antioxidant, creşte nivelul de oxigenare celulară,

-        reduce neoangiogeneza,

-        creşte sensibilitatea celulelor tumorale la chimio şi radioterapie,

-        antimutagenic,

-        stimulează producţia limfocitelor T,

-        detoxifică sångele, limfa, ficatul, plămånii, pielea, rinichii,

-        ajută la eliminarea lichidului în exces din cavităţile corpului (ascita, hidrotorax, edeme cerebrale, pulmonare),

-        reduce acumulările de metale grele (aluminiu, plumb, mercur, cadmiu, arsen) din organism, în special cele periarticulare reducånd anchiloza dureroasă,

-        antianemic - stimulează sinteza de hematii şi ajută la prevenirea lezării acestora,

-        îmbunătăţeşte funcţiile pancreasului, splinei, ficatului (congestii, icter - favorizează eliminarea bilei),

-        reglează nivelul colesterolului

-        reduce riscul de ateroscleroză,

-        favorizează vindecarea rănilor şi a abceselor (şi prin aplicaţii externe)

-        menţine echilibrul sodiu/potasiu în organism şi pH-ul alcalin, corespunzator stării optime de sănătate

-        antihemoragic în accidente cerebro-vasculare, gingivale,

-        hematoame, contuzii, epistaxis,

-        reduce demielinizarea: încetineşte evoluţia sclerozei multiple şi a sclerozei laterale amiotrofice,

-        creşte eficienţa tratamentelor în bolile Alzheimer şi Parkinson,

-        antibacterian,

-        antifungic,

-        antiviral,

-        antiparazitar

-        reglează funcţia tiroidiană,

-        antipiretic (reduce febra),

-        stimulează fluidificarea şi expectoraţia mucusului din căile respiratorii

 În Evul Mediu, brusturele era folosit ca legumă, oamenii cultivåndu-l mai ales pentru rădăcină, care poate ajunge pånă la un metru lungime. Astăzi, doar în cåteva ţări, brusturele este folosit ca aliment, în rest, utilitatea lui cea mai importantă este de ordin medical sau cosmetic. Datorită efectului diuretic şi a faptului că ajută la eliminarea toxinelor din organism, planta este un bun remediu în special împotriva afecţiunilor pielii.

Una dintre cele mai răspåndite plante din lume, brusturele, are proprietăţi antibacteriene, antifungice şi diuretice şi ajută la eliminarea toxinelor.

Fitoterapeuţii din Europa, India, China şi din Japonia recomandă preparatele din brusture pentru proprietăţile detoxifiante în bolile de ficat, de rinichi şi de splină. De asemenea, brusturele reglează nivelul glicemiei, curăţă sångele de toxine şi acţionează ca un antibiotic, cu o eficienţă similară cu cea a penicilinei.

Cercetările au dovedit de-a lungul timpului că, prin consumul ceaiului din rădăcină de brusture, nivelul zahărului din sånge se reduce simţitor. Substanţele active din compoziţia brusturelui, precum lactona, vitaminele din grupul B, sărurile de potasiu, uleiul volatil şi taninul, au efect de curăţare a întregului organism. Efectul frunzelor de brusture asupra bolilor de piele (furunculi, acnee) este remarcabil. Proprietăţile antibiotice ale plantei se datorează unui compus pe care specialiştii îl compară cu penicilina.

Ulmul cu coajă netedă: Scoarţa ulmului cu coajă netedă întăreşte şi calmează mucoasele şi dizolvă mucusul în exces din organe, ţesuturi, ganglioni limfatici şi terminaţiile nervoase. De asemenea, ajută la detoxifierea organismului şi întreţine oasele şi articulaţiile. A fost utilizat pentru a trata afecțiuni ale sistemului digestiv precum: gastrită, ulcere şi colite, precum şi alte afecţiuni cum ar fi hemoroizii, vaginite şi diverse afecţiuni cutanate.

Macrişul iepurelui este o plantă care creşte din abundenţă în pădurile umbroase, mai ales de brad, molid şi fag. Este deseori confundat cu trifoiul, numai că are frunzele mai mici şi un gust acrişor foarte placut. Frunzele sale sunt moi, fine şi uşor de digerat. Este utilizat ca reconfortant şi stimulent al digestiei. Are efecte vitaminizante (conţine vitamina C) şi remineralizante. Afecţiuni pentru care se recomandă: reconfortant, stimulent al digestiei; avitaminoză, scorbutul; astenia de primavară, inapetenţă; intoxicaţiile cu arsenic sau mercur; cancerul şi scleroza în plăci; bolile hepatice cronice; febra; inflamaţia gurii şi gingiilor; cancerul de piele.

Compoziţie (10ml)

-        Brusture (Arctium lappa, extract lichid din rădăcină 1:11) 901,9mg

-        Macrişul Iepurelui (Rumex acetosella, extract lichid din frunză 1:55,7) 179,4mg

-        Ulm alb (Ulmus fulva, extract lichid din scoarţă 1:146) 68,5mg

-        Revent indian (Rheum officinale, extract lichid din rădăcină 1:326) 30,7mg

-        Alte componente bioactive: Vitamine A, C, D, E, B, K, P, U,  calciu, fier, siliciu, magneziu, sulf, zinc, cupru, potasiu, crom, fosfor, iridium, radiu, acid malic, oxalic, galic, oleic, palmitic şi galacturonic, emodină, clorofilă, lignani, inulină, flavonoide, polifenoli, polizaharide, aminoacizi, acizi fenolici, uleiuri esenţiale, tanini (catechine, epicatechine), mucilagii, rutin, glicozide, galactoze, betasitosterol

Mod de administrare: Cåte 2-4 linguriţe (10-20ml) de 2 ori/zi cu 1 oră înainte de masă sau conform recomandării consultantului de specialitate.

A se administra în maxim 2 săptămåni de la desigilare.

A se agita înainte de utilizare.

A nu se administra persoanelor cu alergii la plante din familia Asteraceae/ Composita, persoanelor diagnosticate cu litiază renală, artrită, tulburări gastrointestinale (obstrucţii intestinale, apendicită, dureri abdominale de cauze necunoscute, sindrom de colon iritabil, boala Crohn, colită ulcerativă).

A se administra persoanelor diagnosticate cu diabet doar la recomandarea consultantului de specialitate

A nu se depăşi doza zilnică recomandată!

Cantitate: 300ml

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator Secom
Pareri