Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

SENDO SMART Tensiometru de incheietura

Mai multe poze

SENDO SMART Tensiometru de incheietura

Pret normal: 239,50 lei

Special Price 222,00 lei

Availability: In stoc

  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
  • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Farmacia Ardealul va recomanda produsul SENDO SMART Tensiometru de incheietura

Comanda telefonic:
0233 219 511

Farmacia Ardealul iti mai recomanda:

Descriere

Detalii

Indicatii: Farmacia Ardealul va recomanda produsul  SENDO SMART Tensiometru de incheietura

SENDO SMART Tensiometru de incheietura aparat pentru masurarea tensiunii arteriale si pulsului, model pentru incheietura mainii.

Tensiunea arterială se modifică adesea prin influenţa diferiţilor factori. Cåteodată se impune să o verificaţi şi să nu vă aflaţi acasă. Cel mai adecvat în astfel de situaţii este Sendо SMART – un tensiometru compact, ce răspunde cerinţelor de calitate şi durabilitate ale mărcii Sendо. Dimensiunile acestuia permit transportarea lui în poşetă sau într-un buzunar mai mare.

Caracterul compact al Sendо SMART еste combinat cu o întrebuinţare extraordinar de facilă.

Sendo este prevăzut doar cu un buton: apăsaţi - măsoară.

SENDO SMART Tensiometru de incheietura еste dotat şi cu un sistem unic PROTECT pentru protecţia vaselor de sånge subţiri de la încheietura måinii.

Sendо SMART еste adecvat persoanelor cu vårste sub 45 de ani! Vasele de sånge îşi modifică structura în timp. Aceasta este cauza pentru care măsurarea tensiunii în zona încheieturii nu poate să indice un rezultat exact în cazul persoanelor cu vårste de peste 45 de ani. Pentru acestea se recomandă ca măsurarea să se efectueze în zona braţului, acolo unde vasele de sånge sunt considerabil mai mari, iar modificările nu influenţează foarte mult rezultatul măsurării.

Indicatorii tensiunii arteriale pot fi influenţaţi de foarte mulţi factori şi situaţii, de aceea avantajul de a avea Sendо SMART la îndemånă este extrem de preţios.

SENDO SMART Tensiometru de incheietura indică un rezultat exact, menţionånd limita superioară şi inferioară a tensiunii măsurate, precum şi pulsul.

În plus, tensiometrul inteligent Sendо SMART indică şi existenţa aritmiei. Pe display apare un simbol mic, care vă informează cu privire la existenţa unei astfel de stări, pentru a putea reacţiona la timp. Aveţi posibilitatea de a compara rezultatele cu scala OMS (Organizaţia Mondială a Sănătăţii) în partea stångă a display-ului, pentru a vă convinge dacă tensiunea dumneavoastră este mare, normală sau mică. Indicatorii înregistraţi în mod automat se memorează cu ajutorul funcţiei speciale „Memorie” а tensiometrului.

Cantitate: 1 tensiometru

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator A&D Company
Pareri