Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Sennalax Laxativ natural Biofarm

Mai multe poze

Sennalax Laxativ natural Biofarm

11,00 lei

Availability: In stoc

  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
  • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Farmacia Ardealul va recomanda produsul Sennalax Laxativ natural Biofarm, recomandat ca supliment alimentar în reglarea și menținerea unui tranzit intestinal optim în cazurile de constipație ocazională

Comanda telefonic:
0233 219 511
Descriere

Detalii

Indicatii: Farmacia Ardealul va recomanda produsul Sennalax Laxativ natural Biofarm

Recomandat ca supliment alimentar în reglarea și menținerea unui tranzit intestinal optim în cazurile de constipație ocazională

Ingrediente:

Un comprimat conține agenți de încărcare (lactoză monohidrat, fosfat acid de calciu dihidrat), extract hidroalcoolic uscat 7-12:1 din fructe de Senna (Cassia acutifolia) corespunzător la 20 mg glicozide hidroxiantracenice exprimate în senoside B, agenți de întărire (carboximetilceluloză sodică, polividonă K30), agent de afånare (amidon 1500 parțial pregelatinizat), agenți antiaglomeranți (stearat de magneziu, talc).

Actiune:

Acțiunea extractului de Senna se exercită la nivelul colonului, direct asupra mucoasei intestinale și se datorează unor derivați antrachinonici eliberați, sub influența florei intestinale, din glicozidele precursoare, conținute în produsul vegetal. Mișcările propulsive ale colonului/intestinului subțire sunt stimulate, ca urmare a iritației mucoasei, precum și a modificării permeabilității acesteia, crescånd astfel difuziunea apei și a electroliților la nivelul conținutului intestinal. Administrarea suplimentului alimentar nu este însoțită de dureri abdominale, iar tranzitul intestinal este îmbunătățit după aproximativ 6-8 ore de la administrarea orală (eliminarea a 1-2 scaune moi sau semilichide).

Mod de administrare:

Adulți: 1-2 comprimate pe zi, de preferință seara, la culcare, pentru a obține un scaun semilichid în cursul dimineții următoare.

Durata administrării se recomandă a fi de maxim 7 zile, pentru a evita fenomenele de obișnuință sau dependență. Administrarea se poate relua după o pauză de o săptămånă.

Cantitate: 20 comprimate

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator Biofarm
Pareri