Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Silymarin 80/50 Detox Forte Herbagetica

Mai multe poze

Silymarin 80/50 Detox Forte Herbagetica

Pret normal: 53,70 lei

Special Price 51,02 lei

Availability: In stoc

  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
  • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Farmacia Ardealul va recomanda produsul Silymarin 80/50 Detox Forte Herbagetica

* Câmpuri necesare

Pret normal: 53,70 lei

Special Price 51,02 lei

Comanda telefonic:
0233 219 511
Descriere

Detalii

Indicatii: Farmacia Ardealul va recomanda produsul Silymarin 80/50 Detox Forte Herbagetica

Silymarin 80/50 Detox Forte avånd 6 extracte, are una dintre cele mai puternice formule, ce combină cea mai intensă concentrație de armurariu cu 80% silimarină, din care 50% silibină. Aceste extracte garantează calitatea. Cel mai important compus al silimarinei este silibina. Silymarin 80/50 Detox Forte are cea mai mare cantitate standardizată de Silibină- 50%.

Mecanismul de acțiune a Silibinei este unul complex și extrem de benefic. Mai exact, Silibina protejează împotriva leziunilor hepatice cauzate de diverşi factori, consolidånd și stabilizånd membranele celulare și totodată promovånd regenerarea ficatului. Numeroase studii clinice au dovedit faptul că silibina are efecte de regenerare celulară a ficatului, ajutånd în caz de ciroză, boala ficatului gras nealcoolic, vindecand leziunile provocate de afecțiuni precum hepatita virală.

Compozitie Silymarin 80/50 Detox Forte,

-       Armurariu cu 80% silimarină, din care 50% silibină. Silimarina este un complex de flavonoide (silibina, silidianina, silicristina) extras din seminţele de armurariu, plantă cunoscută şi sub denumirea de ciulinul laptelui, ciulinul sfånt, arginţica de grădină, scai, scaiete. Cel mai important compus al silimarinei este silibina. Pe långă beneficiile menţionate la început cu privire la sănătatea ficatului, silimarina este de ajutor împotriva oboselii cronice, aterosclerozei, insuficienţei renale, colesterolului mărit şi bolilor sistemului nervos, între care şi demenţă. În cel din urmă caz, s-a demonstrat că silimarina protejează celulele gliale din creier, stimulează neurotransmiţătorii şi contribuie la detoxifierea eficientă a întregului creier.

-        Extractul din frunze de Păpădie 4:1 îmbunătăţeşte funcţiile hepatice şi ajută la vindecarea bolilor de ficat în diferite forme și stadii, dar și a vezicii biliare. Este un diuretic puternic, curăţă sångele şi sistemul digestiv, ajutånd la eliminarea metalelor grele din ţesuturi. Păpădia este aşadar un foarte bun diuretic natural, care elimină toxinele şi purifică sångele. Prin purificarea sångelui, ficatul este eliberat de stres avånd “mai puțin de lucru”. Poate fi folosită totodată şi în curele de slăbire, intensificånd arderile grăsimilor, dar ajută şi la scăderea colesterolului “rău” din sånge. Pe långă beneficiile anterior menţionate, păpădia este şi o sursă bogată de vitamina A, C, D, vitamine din complexul B precum şi minerale cum ar fi fier, potasiu şi zinc.

-        Extractul de rădăcină de brusture 4:1 a fost considerat drept cel mai important remediu pentru detoxifiere, primul și cel mai important demers pentru apărarea organismului. Fiind unul dintre cele mai eficiente remedii dovedite pentru eliminarea toxinelor din organism, deci şi a celor de la nivelul ficatului, brusturele apără organismul de efectele unor substanţe nocive (tutun, alcool, chiar şi a celor prezente în anumite medicamente) şi stimulează funcţia hepatobiliară. Mai mult, brusturele are şi proprietăţi antioxidante şi antitumorale, protejånd organismul de efectele nocive ale radicalilor liberi şi, implicit, de cancer. Conţine glicozide, flavonoide, zahăr, tanin, ulei volatil, răşină, mucilagiu, inulina, alcaloizi.

-       Extractul standardizat de anghinare - Standardizarea de 2,5% în acid cafeic, principiul activ prezent în extract, ajută la reducerea colesterolului şi favorizează secreţia biliară. Anghinarea este o plantă care vindecă ficatul stimulånd capacitatea de regenerare a celulelor hepatice, totodată curăţă rinichii şi sångele. Anghinarea este leguma cu cea mai mare cantitate de antioxidanţi dintr-o paletă la 1000 de alte legume diferite. Quercitina, rutina, antocianina, cinarina, luteolina şi silimarina sunt unii dintre cei mai puternici antioxidanţi pe care anghinarea îi conţine.

-      Extractul de Schisandra le aduce sănătăţii, datorită compoziției bogate în uleiuri esențiale, acizi şi peste 30 de tipuri de lignani, substanțe cu efect puternic antioxidant. Aceștia ajută la detoxifierea şi protejarea ficatului în peste 76% din cazurile de afecțiuni hepatice. Reduce nivelul lipidelor oxidate din ficat și stimulează creșterea enzimelor antioxidante, rezultånd într-o mai bună capacitate a ficatului şi neutralizează radicalii liberi, particule puternic reactive care produc degenerări celulare. Schisandra contribuie la bună funcţionare a întregului organism, avånd efect adaptogen, prin menţinerea organismului într-o stare bună în faţa stresului. În plus, ajută şi sistemul imunitar, îndepărtează insomnia, dar are şi efect calmant şi antidepresiv.

-        Ghimbirul are un efect benefic asupra ficatului ajutånd la bună lui funcţionare. În urma testelor efectuate s-a constatat că prin consumul de ghimbir funcţiile ficatului s-au îmbunătăţit, eliminarea toxinelor s-a făcut mai bine şi sångele s-a curăţat. De asemenea, una dintre proprietățile principale ale ghimbirului este creșterea biovalabilității în organism, adică a puterii de absorbție a produsului. Un studiu apărut în 2012 în publicaţia Indian Journal of Pharmaceutical Sciences arată că ghimbirul îmbunătăţeşte funcţiile ficatului, eliminarea toxinelor din organism se realizează mult mai uşor, iar sångele se curăţă mult mai eficient. De asemenea, specialiştii au analizat o mostră de ţesut din ficat în urma consumului regulat de ghimbir, iar efectele au fost surprinzătoare asupra funcţiilor ficatului. Pe långă proprietăţile sale uimitoare în ceea ce priveşte sănătatea ficatului, ghimbirul are şi proprietăţi anticanceroase. Mai multe studii au scos în evidenţă abilitatea ghimbirului de a combate diferite tipuri de cancer, inclusiv unele dintre cele mai agresive şi mai greu de tratat: pulmonar, ovarian, de colon, cancerul de sån, de piele, de prostată, de pancreas.

Mod de administrare: 1-2 capsule pe zi dimineata

 

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator Herbagetica
Pareri