Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Sirop de Coacaz Negru 500 ml Hypericum

Mai multe poze

Sirop de Coacaz Negru 500 ml Hypericum

16,80 lei

Availability: In stoc

  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
  • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Farmacia Ardealul va recomanda produsul Sirop de Coacaz Negru 500 ml Hypericum

Comanda telefonic:
0233 219 511
Descriere

Detalii

Indicatii: Farmacia Ardealul va recomanda produsul Sirop de Coacaz Negru 500 ml Hypericum 

Compozitie

- extract natural din fructe de Coacaz- negru -Ribes nigrum, indulcitor specific, benzoat de sodiu 0.02%;

Proprietati

hipoglicemiant, antidiabetic, vitaminizant şi mineralizant al organismului, dezinfectant urinar şi al căilor respiratorii, îmbunătăţirea circulaţiei periferice prin conţinutul de rutozid şi vitamina PP, acţiune antioxidantă datorată antocianilor şi polifenolilor, îmbogăţirea sångelui în calciu şi fier.

Mod de utilizare

Doza medie este de 3-4 linguri pe zi ; doza maximă este de 6 linguri pe zi, dizolvat în apă minerală sau plată, după mesele principale, în cure de 6 săptămåni

Recomandari

Siropul de Coacaz- negru cu îndulcitori este indicat în primul rånd persoanelor cu glicemia crescută sau celor bolnave de diabet datorită îndulcitorilor noncalorici. Siropul de Coacăz- negru, datorită conţinutului ridicat de vitamina PP stimulează circulaţia periferică defectuoasă, frecvent întålnită la diabetici şi care duce la o serie de afecţiuni caracteristice diabeticilor ca: retinopatie diabetică, hipertensiune arterială, asteroscleroză, flebite, arterite. Siropul de Coacăz- negru reprezintă o sursă importantă de calciu ajutånd la formarea oaselor la copii şi menţinerea calciului în limitele normale la adulţi. Conţinutul bogat în fier al coacăzelor negre ajută procesul de formare a globulelor roşii, fiind indicat în tratamentul anemiilor, în convalescenţă. Datorită rutozidului Siropul de Coacăz negru are rol important în prevenirea accidentelor vasculare. Datorită antocianilor şi polifenolilor, siropul de Coacăz- negru are acţiune antioxidantă, în distrugerea radicalilor liberi, antiinflamatoare şi antialergică, fapt pentru care se utilizează în boli inflamatorii, reumatismale (artrite, artroze), digestive (gastrite, ulcer gastro-duodenal), hepato-biliare, respiratorii (laringite, angină pectorală), în sindromul alergic care însoţeşte astmul bronşic. Siropul de Coacăz -negru măreşte diureza ajutånd la eliminarea acidului uric, a calculilor biliari şi ameliorarea nefritelor.

Cantitate: 500ml

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator Hypericum Impex
Pareri