Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Sollievo tablete Aboca

Mai multe poze

Sollievo tablete Aboca

40,20 lei

Availability: In stoc

  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
  • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Sollievo tablete Aboca se recomanda pentru a favoriza tranzitul intestinal fiziologic

Comanda telefonic:
0233 219 511
Descriere

Detalii

Indicatii: Farmacia Ardealul va recomanda produsul Sollievo tablete Aboca

Sollievo ECO tablete este un produs realizat din ingrediente pe bază de plante obţinute prin intermediul metodei de Producţie Ecologică (Reg. CE 834/2007). Selecţia atentă a materiilor prime garantează un produs de înaltă calitate, util pentru a favoriza tranzitul intestinal fiziologic.
Tehnologia exclusivă de producţie dezvoltată şi brevetată de Aboca (Brev. European 1075830) foloseşte fluxuri de vapori care, în contact cu fitocomplecşii micronizaţi din plante, duc la formarea unor "agregate granulare" şi permit realizarea produsului Sollievo ECOtablete utilizånd exclusiv ingrediente vegetale funcţionale, fără nici un adaos de substanţe de sinteză.
Aceste caracteristici fac din Sollievo ECO tablete un produs Ecologic cu ingrediente 100% naturale şi funcţionale, de utilizat la nevoie datorită formei practice de administrare sub formă de tablete.

Mod de administrare:
1-3 tablete seara la culcare, la nevoie.

Avertizări: 
A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. A nu se lăsa la îndemåna şi la vederea copiilor mici. PRECAUŢII Nu se recomandă folosirea produsului vreme îndelungată, de către copii şi femei însărcinate sau care alăptează.

Cantitate pentru doza minimă zilnic recomandată (1 tabletă):
pulbere din frunze de Senna (Cassia angustifolia)* 122 mg titrat în glicozide hidroxiantracenice exprimat în sennoside B 2 % , pulbere din rădăcină de Păpădie (Taraxacum officinale)* 97 mg, suc din frunze de Aloe (Aloe ferox)* 92 mg titrat în aloină A+B 18%, pulbere din rădăcină de Cicoare (Cichorium intybus)* 32 mg, pulbere din fructe de Fenicul (Foeniculum vulgare)* 27,7 mg, pulbere din fructe de Chimen (Carum carvi)* 23 mg, pulbere din fructe de Cumin (Cuminum cyminum)* 6 mg, aromă naturală din ulei esenţial de Fenicul (Foeniculum vulgare) 0,3 mg.
*Ingredient Ecologic

Cantitate: 45 tablete 

 

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator Aboca
Pareri