Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Somn usor 20 comprimate Hofigal

Mai multe poze

Somn usor 20 comprimate Hofigal

Pret normal: 10,50 lei

Special Price 9,98 lei

Availability: In stoc

  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
  • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Farmacia Ardealul va recomanda produsul Somn usor 20 comprimate Hofigal.

Comanda telefonic:
0233 219 511
Descriere

Detalii

Indicatii: Farmacia Ardealul va recomanda produsul Somn usor 20 comprimate Hofigal.

Compozitie: un comprimat acoperit conţine 400,00 mg pulbere din rădăcină de valeriană (Valerianae radix), 100,00 mg pulbere de passiflora (Passiflora herba), 100,00 mg pulbere din floare de levănţică (Lavandulae flos), 40,00 mg extract de rădăcină de lemn dulce (Liquiritiae radix) şi excipienţi (lactoză, amidon de porumb, polivinilpirolidonă K30, hidroxipropilmetilceluloză, talc, gumă arabică, glucon-delta-lactone, fructoză, carbonat de magneziu) pånă la 1070 mg.

Indicatii terapeutice:

Este realizat prin asocierea de plante cu acţiune sinergică, are un conţinut complex de principii active înzestrate cu proprietăţi sedative asupra sistemului nervos central, acţiune antispastică în tulburări digestive şi moderat hipotensivă; efect revigorant (conferă organismului o stare de bine, linişte şi calm care facilitează inducerea somnului fiziologic iar trezirea din somn se face fără existenţa unei stări de oboseală, lentoare mentală sau mahmureală). Nu generează dependenţă şi este lipsit de efecte secundare toxice la dozele recomandate.

Recomandări: Pentru ameliorarea stărilor de disfuncţie neuropsihică: insomnie, anxietate, iritabilitate nervoasă, cefalee, mialgii, tulburări neurovegetative şi tulburări de menopauză; colite, gastrite pe fond nervos;  pentru revigorarea organismului după perioade prelungite de surmenaj fizic şi mental însoţite de perturbări în inducerea şi calitatea somnului; pentru combaterea efectelor negative ale stresului de orice natură care influenţează calitatea şi durata somnului.

Mod de administrare:

-        Adulţi: 1-2 comprimate seara cu 2 –3 ore înainte de culcare. Nu se administrează mai mult de şase săptămåni după care se recomanda o auza de minim 30 de zile.

-       Copii 5 - 12 ani:  ¼  - ½ comprimat (un sfert – pånă la o jumătate de comprimat, fracţie din doza adultului proporţională cu greutatea corporală a copilului)  seara înainte de culcare în cazul stărilor de agitaţie, emotivitate crescută,  numai la indicaţia medicului!

Cantitate: 20 comprimate

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator Hofigal
Pareri