Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

SomniX Spray

Mai multe poze

SomniX Spray

52,70 lei

Availability: Stoc epuizat

  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
  • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Farmacia Ardealul va recomanda produsul SomniX Spray

Descriere

Detalii

Indicatii: Farmacia Ardealul va recomanda produsul SomniX Spray

Compoziția produsului pentru 1 / 2 / 3 / pulverizări:

-        Melatonină -  0,124 g* /  0.248 g* / 0.372 g*

Melatonina contribuie la:

-        reducerea timpului necesar pentru a adormi (efectul benefic se obține în condițiile unui consum de 1 mg.de melatonină înainte de culcare);

-        atenuarea tulburărilor de somn (efectul benefic se obține în condițiile consumului unei doze minime de 0,5 mg administrate înainte de culcare (în prima zi de călătorie și în următoarele cåteva zile după sosirea la destinție).

Ingrediente:apă, emulsifiant: polisorbat 80; agent de îngroșare: glicerol; trigliceride cu catenă medie, antioxidant: palmitat de ascorbil, melatonină, aroma naturală de lămåie, conservant: sorbat de potasiu, corector de aciditate: acid citric, îndulcitor: sucraloza.

SomniX spray se prezintă sub formă de spray cu pulverizare extrafină, dezvoltat conform unei tehnologii italiene brevetate.

Substanța activă din SomniX spray este Melatonina– care este un regulator natural al somnului și care a cåștigat popularitate ca „hormonul somnului”.

SomniX spray  are un efect de pånă la 4 ori mai puternic și de pånă la 3 ori mai rapid în comparație cu alte produse care conțin melatonină pentru administrare orală.  

Prin administrarea melatoninei sub formă de spray, prin pulverizare sublinguală,  trecerea melatoninei prin ficat este evitată și substanța ajunge direct la centrii nervoși responsabili pentru somn.

SomniX se prezintă sub formă de spray cu pulverizare extrafină pentru administrare sublinguală și cu acțiune rapidă datorita modului de administrare. Absorbția Melatoninei,  pe care o conține

SomniX spray pentru administrare sublinguală este foarte convenabil pentru o dozare precisă în funcție de nevoile individuale ale organismului, fiecare pulverizare nouă asigură exact 1 mg Melatonină. Un spray Somni X asigură 100 aplicații (pulverizări).

Administrarea Somni X  este foarte convenabilă atåt în cazul unor probleme cu somnul, cåt și în cazul trezirilor nocturne pentru reluarea somnului rapid.

Somni X spray nu duce la dependența și nu are efecte nedorite cunoscute și se poate administra pentru o perioada indelungată.

Mod de utilizare: 1-3 pulverizări pe zi, sublingual, înainte de culcare. Dozarea este în funcție de nevoile individuale.

Fiecare pulverizare, echivalentă cu 0,2 ml produs, asigură 1 mg melatonină.

A se agita înainte de folosire!

După deschidere, a se păstra la frigider și a se consuma în maxim 1 luna.

Cantitate: 20 ml

 

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator Labomar Italia
Pareri

Pareri clienti 1 item(s)

Super
Foarte mulțumită și de produs . Parerea lui Daniela / (Pus la data 21.11.2017)