Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Spermotrend 90 capsule

Mai multe poze

Spermotrend 90 capsule

174,00 lei

Availability: Stoc epuizat

  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
  • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.

Comanda acum acest produs şi îl poţi primi mâine la tine acasă!*
*Peste 90% din comenzile plasate pe site de luni până vineri, până la ora 16:00, sunt predate curierului în aceeaşi zi.


Farmacia Ardealul va recomanda produsul Spermotrend 90 capsule

Descriere

Detalii

Indicatii: Farmacia Ardealul va recomanda produsulSpermotrend 90 capsule

Spermotrend 90 capsule preparat nutritional ortomolecular destinat nutritiei speciale orale a barbatilor cu infertilitate datorata alterarii spermogramei si/sau a celor cu afectiuni cronice benigne ale prostatei (prostatite cronice, adenom de prostata).

Spermotrend 90 capsule supliment alimentar pe bază de extracte vegetale, antioxidanţi, vitamine şi aminoacizi, destinat echilibrării dietelor deficitare

Spermotrend 90 capsule este un supliment ortomolecular bogat în substanţe antioxidante, fiind destinat echilibrării dietei bărbaţilor care, prin aport alimentar obişnuit, nu-şi pot obţine micronutrienţii necesari unei funcţionări optime a organismului şi în special a aparatului reproducător.

Compoziţie medie pentru o capsulă de 450mg: extract de Pygeum Africanum – 100mg; sulfat de zinc – 20mg; vitamina B6 - 1mg; acid folic - 100µg; vitamina C – 30mg; vitamina B12 – 0,5 µg; fructoză – 104mg; selenit de sodiu – 20 µg; arginină – 50mg; carnitină – 40mg; vitamina E – 5mg; celuloză microcristalină (excipient) - 100mg;

Mod de administrare Spermotrend 90 capsule:

-        în cazul bărbaţilor cu probleme de fertilitate a căror posibilă cauză este şi alterarea spermogramei, se foloseşte cåtre o capsulă la 12 ore, pe perioade care să acopere întregul ciclu seminal (aproximativ 3 luni). Administrarea se poate prelungi fără nicio restricţie pe perioade mult mai îndelungate.

-        in cazul bărbaţilor în vårstă, aflaţi în evidenţă cu hipertrofie benignă de prostată (adenom de prostată), dieta poate fi suplimentată pe perioade oricåt de lungi cu o capsulă la 12 – 24 ore, în funcţie de sfatul medicului.

ATENŢIE! A NU SE DEPĂŞI 2 CAPSULE/ZI! Acest preparat nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat şi nu poate fi considerate drept o unică sursă de hrană!

Cantitate: 90 capsule

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator Catalysis
Pareri