Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Sun Wave Pharma Vitalin Plus 30 capsule moi

Mai multe poze

Sun Wave Pharma Vitalin Plus 30 capsule moi

Pret normal: 53,90 lei

Special Price 45,82 lei

Availability: In stoc

  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
  • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Farmacia Ardealul va recomanda produsul Vitalin Plus 30 capsule moi de la Sun Wave Pharma, produs cu autorizatie de punere pe piata a Institutului National de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare: AC1688/06.10.2015

Comanda telefonic:
0233 219 511
Descriere

Detalii

Indicatii:

Farmacia Ardealul va recomanda produsul Vitalin Plus 30 capsule moi de la Sun Wave Pharma.

Rolul componentelor din Vitalin Plus:

Acidul alfa-lipoic are potențial antioxidant și este component al unor complexe enzimatice importante, de exemplu al unor biocatalizatori necesari metabolismului energetic, mai ales a celui glucidic.

Vitamina C contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos și a celui imunitar, la menținerea sănătății psihice și la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Magneziul menține funcționarea normală a sistemului nervos și muscular, sănătatea sistemului osos și a dinților și contribuie la procesul de diviziune celulară.

Zincul participă la metabolismul acido-bazic, la metabolismul normal al carbohidraților, al acizilor grași și la sinteza normală de proteine și ADN.

Biotina contribuie la metabolismul normal al macronutrienților și la menținerea sănătății membranelor mucoase.

Nitratul de tiamina (vitamina B1) participă la funcționarea normală a sistemului nervos și la menținerea sănătății psihice.

Vitamina B6 are rol în metabolismul normal al proteinelor și al glicogenilor, la formarea normală a globulelor roșii și la reglarea activității hormonale.

Acidul folic contribuie la metabolismul normal al homocisteinei. Hiperhomocisteinemia se asociază cu risc crescut de afecțiuni cardiovasculare și leziuni endoteliale.

Metilcobalamina (vitamina B12) are rol in funcționarea normală a sistemului nervos, la metabolismul normal al homocisteinei și la procesul de diviziune celulară.

Cromul contribuie la metabolismul normal al macronutrienților și la menținerea concentrațiilor normale ale glucozei din sånge.

Seleniul contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ

Ingrediente: ulei rafinat din soia, capsula moale (gelatină, glicerină, sorbitol 70%, apă purificată acid tartric, dioxid de titan, metilparaben, Ponceau 4R Supra, etilparaben, propilparaben, Brilliant Blue), oxid de magneziu, acid ascorbic, acid alfa lipoic, oxid de zinc, biotină, lecitină de soia și ulei hidrogenat din soia (emulsifianți), nitrat de tiamină, clorhidrat de piridoxină, polisorbat 80 (emulsifiant), ceară de albine (agent de separare), acid folic, crom picolinat, metilcobalamină, selenat de sodiu, BHA/butilhidroxianisol și BHT/butilhidroxitoluen (antioxidanți).

Ajută la: menținerea funcționării normale a sistemului nervos

Mod de administrare: oral – 1 capsulă pe zi. Capsulele se înghit întregi, cu un pahar cu apă.

Cantitate: 30 capsule moi

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator Sun Wave Pharma
Pareri