Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

SyaloxCis

Mai multe poze

SyaloxCis

120,00 lei

Availability: In stoc

  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
  • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Farmacia Ardealul va recomanda produsul SyaloxCis

Comanda telefonic:
0233 219 511
Descriere

Detalii

Indicatii: Farmacia Ardealul va recomanda produsul SyaloxCis

SyaloxCis este un supliment alimentar pe baza de acid hialuronic cu o greutate moleculara mare, obtinut prin tehnologia biofermentativa, sulfat de condroitina, extract de hibiscus si fermenti lactici uncari si vii.

Hibiscus contribuie la functionalitatea tractului urinar, in timp ce Uncaria ajuta la apararea naturala a organismului.

Comprimatele SyaloxCis contin:
Acidul hialuronic (HA) , un compus organic natural, sintetizat de fibroblaste și constand din secvente repetate de acid D-Glucuronic și N-Acetil D-Glucosamina. Principala functie a HA, în majoritatea proceselor biologice, este de a mentine caracteristicile structurale și functionale ale lichidelor și a matricei extracelulare, precum protectia și repararea tesuturilor.

Sulfat de condroitina . Este un glicozaminoglican și ca atare este inclus în constitutia normala a matricei extracelulare a tesuturilor conjunctive.

Hibiscus ( Hibiscus sabdariffa L.), o planta apartinand familiei Malvacee , favorizeaza functionalitatea tractului urinar.

Uncaria ( Uncaria tomentosa Wild. Ex Shult. DC. ), Planta derivata din Rubiaceae, este utila pentru apararea naturala a organismului.

SyaloxCis Probioticele din capsule contine, la origine, 12 miliarde de celule vii, distribuite în doua tulpini particulare: Lactobacillus acidophilus și Lactobacillus reuteri , utile pentru a contracara proliferarea bacteriilor patogene responsabile de cistita, care restabilește echilibrul florei bacteriene intestinale

Compozitie / 1 comprimat:
Sarea de sodiu cu acid hialuronic 100 mg, Sulfat de condroitina 200 mg, Hibiscus este tit. pana la 5% din care polifenoli 200 mg, Uncaria este tit. 2,5% din care alcaloizi oxindolici 200 mg.
Lactobacillus acidophilus;
DSM 24936 - PBS 066 30 mg 1 miliard / CFU *, Lactobacillus reuteri DSM 25175 - PBS 072 30 mg 1 miliard / CFU *, * UFC: unitate de formare a coloniei. Fara gluten.

Mod de administrare:
Se administreaza 1 comprimat pe zi de comprimate SyaloxCis și 1 capsula pe zi de Syalox®Cis Probioticele în capsule, de preferinta pe stomacul gol.

Cantitate: 14 capsule + 30 comprimate. 

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator River Pharma
Pareri