Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Syntrival

Mai multe poze

Syntrival

46,50 lei

Availability: Stoc epuizat

  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
  • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Farmacistul de garda: In Romania, bolile cardio-vasculare ocupa un loc fruntas ca incidenta si din aceasta cauza incercam sa comercializam cele mai bune produse care pot sa previna astfel de afectiuni. Produsul Syntrival a fost dezvoltat in urma unor cercetari stiintifice iar rezultatele sale sunt sustinute de studii indelungate. Nu uitati, este mai usor de prevenit decat de tratat!

Descriere

Detalii

Indicatii: Farmacia Ardealul va recomanda produsul Syntrival de la Pharma GmbH.

Compozitie/comprimat: substanta activa este extractul special natural din tomate, foarte concentrat 150mg.

Excipienti: maltodextrina-stabilizator; hidroxipropilmetilceluloza-substanta de umplere; fosfat monocalcic-substanta de umplere; celuloza(E460)-substanta de umplere; natriu-carboximetilceluloza(E468)-substanta de umplere.

Sistemul circulator si cardiovascular joaca un rol important pentru o viata sanatoasa si activa. Se cunoaste deja de mult timp influenta alimentatiei,de exemplu asupra nivelului colesterolului si asupra tensiunii arteriale. Abia de curand au fost descoperite efectele alimentatiei asupra fluxului sangvin si structurii plachetare. Inclusiv sistemul cardiovascular poate beneficia de un flux sangvin sanatos.

Din rosii coapte proaspete prin ultrafiltrare ,folosind un proces patentat, se obtine un extract special de rosii(fruitflow). Acest extract contine diverse substante secundare,de aceea nu trebuie confundat cu licopina. Cele 3 fractiuni bioactive(polifenoli,nucleotide,flavonoizi) sunt deosebit de importante pentru o circulatie sanatoasa.

Actiune: Substanta activa din Syntrival sustine,pe cale naturala,un flux sangvin sanatos printr-o agregare plachetara normala. Plachetele sanatoase normale sunt netede si elastice,ceea ce impiedica coagularea in interiorul vaselor de sange. Syntrival mentine structura normala sanatoasa a plachetelor si previne astfel agregarea acestora(coagulare). Astfel va fi sustinuta circulatia sanatoasa in interiorul vaselor ,iar sistemul cardiovascular va putea beneficia de un flux sangvin sanatos. Pentru toate persoanele ce doresc sa mentina sanatatea sistemului lor cardiovascular, acordand astfel o atentie deosebita unui flux sangvin sanatos.

Exemplu:

  • persoane cu probleme cardio-vasculare in familie;
  • persoane supuse unui nivel ridicat de stres;
  • femeile care utilizeaza anticonceptionale;
  • fumatorii;
  • persoanele supraponderale; 

Extractul natural special din Syntrival sustine pe cale naturala o circulatie sangvina sanatoasa si prin influenta sa pozitiva poate contribuie la mentinerea sanatatii. Administrare: doza recomandata este de 1 comprimat pe zi. Comprimatele se administreaza intregi, nemestecate, cu un pahar de apa. Efectele asupra plachetelor sangvine(trombocite) si implicit asupra fluxului sangvin apar dupa circa 3-5 ore si se mentin pe o perioada de 12-18 ore.

Cantitate: 30 capsule

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator Worwag Pharma
Pareri