Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Uno Bil 30 comprimate Solacium

Mai multe poze

Uno Bil 30 comprimate Solacium

28,60 lei

Availability: In stoc

  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
  • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Farmacia Ardealul va recomanda produsul Uno Bil 30 comprimate Solacium

Comanda telefonic:
0233 219 511
Descriere

Detalii

Indicatii: Farmacia Ardealul va recomanda produsul Uno Bil 30 comprimate Solacium

Cele 5 extracte naturale din compozitia Uno Bil actioneaza sinergic pentru a stimula fluxul biliar si contractilitatea vezicii biliare, efecte necesare ameliorarii dischineziei biliare

Extractul de Anghinare prin continutul bogat in cinarina si acid clorogenic manifesta un puternic efect colagog (stimuleaza eliminarea bilei din vezica biliara) bila este eliminata mai usor pentru a contribui la procesul de digestie.

Extractul de Cicoare are efect analgezic comparabil ca intensitate cu cel al ibuprofenului si actioneaza pe migrena de origine biliara si durere. Manifesta alaturi de extractul de anghinare efect antispastic regland motilitatea vezicii biliare.

Extractul de Fumaria officinalis prin continutul bogat in protopina ameliorează disconfortul de origine spastică al vezicii biliare manifestand efect colagog.

L-metionina este un aminoacid esențial și un precursor al cisteinei. Este implicată în sinteza carnitinei și a s-adenozilmetioninei cu funcții biologice importante. Metabolizarea metioninei are loc în ficat. Metionina a fost utilizată cu succes pentru a susține funcția hepatică dar și fluxul normal de bilă.

Silimarina este unul dintre principalii colagogi naturali ce actioneaza ca un agent hepatoprotector multifuncțional prin stimularea sintezei și secreției de acizi biliari și activarea biotransformării și eliminarii compușilor colestatici de la nivel hepatic prin intermediul hepatocitelor.

Recomandari:

Diskinezie biliara, insuficienta biliara, indigestie, migrena de origine biliara.

Compozitie:

L-metionina 300 mg; fumariță 240 mg; extract de cicoare 240 mg; extract de silimarina 160 mg; extract de anghinare 100mg.

Mod de administrare:

1 comprimat de doua ori pe zi, intre mese.

Cantitate: 30 comprimate filmate

 

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator Solacium Pharma
Pareri