Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Vagisan Crema vaginala

Mai multe poze

Vagisan Crema vaginala

Pret normal: 37,50 lei

Special Price 36,38 lei

Availability: In stoc

  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
  • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Farmacia Ardealul online va recomanda produsul Vagisan Crema vaginala de la Dr Wolff pentru alinarea durerilor provocate de uscaciunea vaginala.

Comanda telefonic:
0233 219 511
Descriere

Detalii

Indicatii: Farmacia Ardealul va recomanda produsul Vagisan Crema vaginala de la Dr Wolff.

Pentru alinarea durerilor provocate de uscăciunea vaginală există deja unele preparate fără hormoni, sub formă de gel (preparate pe bază de apă). Însă multor femei le lipsesc componentele hidratante şi nutritive; de aceea, ar prefera să folosească o cremă.

Tuturor femeilor care suferă de uscăciune vaginală, dar nu doresc sau nu au voie să folosească estrogeni locali, le poate fi de ajutor Vagisan Cremă hidratantă cu efect dublu: aceasta oferă pielii din vagin şi din zona intimă exterioară hidratare  ŞI lipide nutritive (grăsimi). Vagisan Cremă hidratantă face ca pielea sensibilă a vaginului să devină deosebit de fină – totul fără hormoni.

Proprietăţi terapeutice:

Prima cremă fără hormoni împotriva uscăciunii vaginale

Spre deosebire de un preparat pe bază de apă (gel), în cazul Vagisan Cremă hidratantă este vorba despre o cremă. Pe långă un procent ridicat de apă, cremele au întotdeauna şi un procent de grăsime hidratantă.

Crema albă şi fină nu conţine hormoni (estrogen); de aceea, poate fi aplicată concomitent unei terapii hormonale substitutive sau alternativ cu cremă vaginală sau cu ovule vaginale cu conţinut de hormoni (estrogen). Prin adăugarea acidului lactic, crema a ajuns la o valoare a pH-ului de 4,5 - astfel că Vagisan Cremă hidratantă susţine menţinerea unei valori naturale acide (pH) în vagin.

Prin aplicarea periodică, Vagisan Cremă hidratantă poate contribui la prevenirea iritaţiilor şi inflamaţiilor provocate de uscăciune în vagin şi în zona intimă exterioară.

Crema se poate aplica în caz de uscăciune vaginală înaintea actului sexual. Din cercetările noastre rezultă că este afectată rezistenţa la frecare a prezervativelor sau pesarelor (din latex, poliuretan, poliizopren) folosite concomitent cu aplicarea Vagisan Cremă hidratantă; de aceea, pentru precauţie, crema nu ar trebui folosită simultan cu prezervative sau pesare.

Mod de utilizare:

Vagisan Cremă hidratantă este adecvată pentru aplicarea in vagin (aplicare folosind aplicatorul) şi în zona intimă exterioară.

Pentru aplicarea ÎN vagin, introduceţi în vagin o măsură de cremă cåt jumătate de aplicator, de preferat înainte de a merge la culcare. Aplicarea poate avea loc o dată pe zi sau mai rar (de ex., de 2-3 ori pe săptămånă). Aceasta depinde de nivelul disconfortului individual. Se recomandă folosirea unui absorbant zilnic pe perioada aplicării.

Pentru îngrijirea zonei intime şi a intrării în vagin, Vagisan Cremă hidratantă poate fi aplicată direct, de mai multe ori pe zi.

Este posibilă aplicarea în timpul sarcinii şi a alăptării.

În cazul uscăciunii vaginale, Vagisan Cremă hidratantă poate fi folosită, la nevoie, şi înaintea actului sexual.

Ingrediente:

aqua, benzyl alcohol, cetearyl alcohol, cetyl palmitate, lactic acid, octyldodecanol, polysorbate 60, sodium lactate, sorbitan stearate

Crema nu conţine hormoni şi agenţi de parfumare.

Vagisan MoistCream - crema vaginală hidratantă este un dispozitiv medical.

Cantitate: 25g

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator Dr. Kurt Wolff
Pareri