Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Visislim Fitness capsule

Mai multe poze

Visislim Fitness capsule

43,20 lei

Availability: Stoc epuizat

  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
  • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Farmacia Ardealul va recomanda produsul Visislim Fitness capsule.

Descriere

Detalii

Indicatii: Farmacia Ardealul va recomanda produsul Visislim Fitness capsule.

Visislim Fitness capsule еste cea mai pură L-carnitină din lume – conţine L-carnitine Carnipure din Lonza. Este cel mai puternic mijloc natural pentru eliminarea totală a grăsimilor. Accelerează arderea grăsimilor acumulate, furnizånd în același timp energie şi putere organismului.

Visislim Fitness capsule oferă rezultate într-adevăr remarcabile, deoarece L-carnitina este sub formă lichidă. Încapsularea păstrează calităţile sale deosebite pånă în momentul asimilării în organism.Visislim FITNESS arde rapid și eficient grăsimile subcutanate. Accelerează eliminarea toxinelor obţinute după ardere, prin intermediul transpiraţiei. (mai ales în timpul sportului). Energizează organismul prin furnizarea de oxigen muşchilor. Corpul devine mai atletic şi bine conturat. Potenţialul maxim de acţiune a Visislim FITNESS este atins prin activitate fizică intensivă şi sport. Acesta face mușchii mai rezistenţi la efort. Accelerează seminifcativ refacerea mușchilor după sport, deoarece previne ruperea fibrelor musculare. Reduce apariția febrei musculare oprind formarea de acid lactic în muşchi. Transformă acumulările de grăsimi în masă musculară. Corpul devine mai ferm şi bine sculptat.

Visislim Fitness capsule sprijină circulaţia sångelui şi funcţiile creierului, mărește energia în celulele sistemului imunitar şi ajută activitatea inimii. Este deosebit de util pentru persoanele vårstnice şi vegetarieni, deoarece la aceştia se observă un deficit de L-carnitină în organism.

Mod de administrare Visislim Fitness capsule: 1–2 capsule de 2 ori pe zi (dimineaţă şi la prånz) în timpul mesei sau după aceasta. Aport suplimentar de 1–2 capsule înainte de efort fizic. Schemă recomandată: a se administra 2-3 săptămåni, se face o pauză de 2-3 săptămåni, după care ciclul administrare-pauză se repetă pånă la obţinerea rezultatului dorit.

Cantitate: 30 capsule

 

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator Capsugel Franta
Pareri

Pareri clienti 1 item(s)

este un produs bun si eficient.
este un produs bun si eficient. Parerea lui Bianca / (Pus la data 18.12.2015)