Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Visislim Live Vitamins capsule

Mai multe poze

Visislim Live Vitamins capsule

35,90 lei

Availability: In stoc

  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
  • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Farmacia Ardealul va recomanda produsul Visislim Live Vitamins capsule

Comanda telefonic:
0233 219 511
Descriere

Detalii

Indicatii: Farmacia Ardealul va recomanda produsul Visislim Live Vitamins capsule.

Vitaminele „vii” Visislim Live VITAMINS sunt singurele de acest gen. Acestea sunt mult mai puternice decåt vitaminele obișnuite și dau rezultate rapide și vizibile.

Eficiența dovedită în menținerea imunității puternice este dată de complexul de fier, cupru, seleniu, zinc și vitaminele A, D, B6, B12 și C. Acesta face Visislim Live VITAMINS deosebit de valoros în sezoanele de risc pentru sănătate.

Complexul de magneziu, calciu, fier, coenzima Q10 și vitaminele B1, B2, B12, B6 și C din Visislim Live VITAMINS contribuie la menținerea funcției cardiace și activitatea vaselor sanguine la un nivel normal.

Calciul, magneziul, cuprul, zincul, manganul și vitaminele C și D sunt o parte specială din Visislim Live VITAMINS care lucrează în favoarea sănătății oaselor și articulațiilor. Acestea oferă densitate oaselor și funcționare normală a cartilajelor. Contribuie la refacerea țesutului conjunctiv.Combinația de energie din Visislim Live VITAMINS include fier, magneziu, coenzima Q10 și vitaminele B2, B6, B12 și C. Acestea ajută la reducerea sentimentului de epuizare și oboseală (chiar și în muschi) și mărește tonusul.Funcționarea normală a creierului este păstrată de complexul biotină, cupru, iod, magneziu și vitaminele B1, B2, B6, B12 și C din Visislim Live VITAMINS.

Stimulează sistemul nervos si activitatea mentală.De sănătatea și frumusețea părului, pielii și unghiilor are grijă Visislim Live VITAMINS prin intermediul coenzimei Q10, biotinei, zincului, seleniului, manganului, iodului, cuprului și vitaminelor A, C, E și B2. Menține pigmentarea normală și formarea de colagen. Elimină radicalii liberi și prezintă un efect de anti-îmbătrånire.

Visislim Live VITAMINS sprijină, de asemenea, vederea sănătoasă, sănătatea dinților precum și creșterea și dezvoltarea normală a copiilor (contribuie la buna funcționare a metabolismului).

Mod de administrare:

La adulți 1–2 capsule pe zi. Pentru copiii cu vårsta de peste 3 ani – 1 capsulă pe zi.

Contraindicații: Nu se cunosc. Nu se recomandă persoanelor alergice la produsele din pește (capsule din gelatină de pește).

Cantitate: 30 capsule

 

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator Capsugel Franta
Pareri