Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Vitreoxigen - Biosooft

Mai multe poze

Vitreoxigen - Biosooft

52,60 lei

Availability: In stoc

  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
  • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Farmacia Ardealul va recomanda produsul Vitreoxigen de la Biosooft.

Comanda telefonic:
0233 219 511
Descriere

Detalii

IndicatiiFarmacia Ardealul va recomanda produsul Vitreoxigen de la Biosooft.

Vitreoxigen este un supliment alimentar pe bază de Lizină, Carnitină, Potasiu, Magneziu, Vitamine și extracte naturale.

Vitreoxigen, grație compoziției sale în nutrienți, contribuie la îmbunătățirea metabolismului, la menținerea compoziției fiziologice a țesuturilor și creșterea mecanismelor de apărare ale diferitelor structuri, inclusiv ale corpului vitros al ochiului.

Incredientele din Vitreoxigen intervin în multe procese metabolice ale țesuturilor de la nivel vitreal și pot contribui la optimizarea aportului energetic și la reintegrarea cantității de aminoacizi, săruri minerale și vitamine atunci cånd nevoile organismului sunt crescute sau cånd aportul alimentar este insuficient.

Aminoacizii

Lizina, Arginina și Carnitina sunt puternic activi în producerea de energie în celule; în special carnitina facilitează producția prin transportul acizilor grași în țesuturi cånd nevoile sunt crescute. Aminoacizii sunt fundamentali pentru o corectă producție a colagenului prezent în corpul vitros.

Mineralele

Magneziul acivează o mare varietate de enzime și contribuie la stabilizarea moleculelor, menținånd în bune condiții țesuturile conjunctivale din care este compus și corpul vitros.

Potasiul este un mineral esențial, indispensabil pentru menținerea conținutului de lichide la nivelul celulelor acționånd asupra balanței hidrosaline.

Extracte vegetale

Bromelina participă la protecția fibrelor de colagen împotriva efectelor dăunătoare ale unor enzime (colagenaza și metaloproteinaza), activitatea sa fiind intensificată de substanțele conținute în extractul de guarana.

Ginseng-ul contribuie la creșterea rezistenței țesuturilor împotriva agresiunii agenților dăunători externi și intervine asupra mecanismelor de reglare care au tendința de a restabili echilibrul fiziologic perturbat.

Vitamine

Vitaminele din grupul B sunt importante pentru toate funcțiile metabolice specifice, inclusiv cele legate de producerea de energie.

Vitreoxigen este indicat atunci cånd organismul necesită suplimentarea acestor incrediente sau cånd aportul alimentar este insuficient; la nivelul vitrosului poate fi util în restabilirea echilibrului fiziologic perturbat.

Un comprimat efervescent conține : Carbonat de potasiu, bicarbonat de sodiu, carbonat de magneziu, L-lizină clorhidrat, magneziu disodic, L-arginină clorhidrat,ginseng, arome, edulcoranți, ciclamat de sodiu și zaharină sodică, L-carnitină tartrat, ananas tulpină, guarana, nicotinamidă, calciu-D-pantotenat, agenți de acoperire : malodextrină, gumă arabică și sucroză, ciancobalamină (B12) cu maltodextrină, riboflavină-5 fosfat sare disodică (B2), piridoxină clorhidrat (B6), tiamină clorhidrat (B1).

Mod de administrare:Un comprimat dizolvat într-un pahar cu apă (200ml) în timpul zilei, evitåndu-se orele serii.

Cantitate: 20 comprimate efervescente

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator Biosooft
Pareri