Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Walmark Aqua Maris Baby 15 ml

Mai multe poze

Walmark Aqua Maris Baby 15 ml

Pret normal: 30,15 lei

Special Price 24,12 lei

Availability: Stoc epuizat

 • * Preturile contin TVA
 • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
 • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
 • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
 • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Farmacia Ardealul va recomanda produsul Walmark Aqua Maris Baby 15 ml.

Descriere

Detalii

Indicatii:

Farmacia Ardealul va recomanda produsul Walmark Aqua Maris Baby 15 ml.

Informații produs:

Picături nazale 100% naturale

Aqua Maris® Baby are un efect blånd care susține starea fiziologică a mucoasei nazale și nu are efect sistemic. Prin urmare, este adecvat pentru utilizarea zilnică de la cea mai fragedă vårstă.

Caracteristici:

Apa de mare izotonică din Marea Adriatică, bogată în săruri minerale și oligoelemente, hidratează și curăță mucoasa nazală uscată și iritată. Picăturile Aqua Maris® Baby sunt blånde și eficiente încă din prima zi de viață  a copilului.

Efecte:  

Respirația prin nas este singura cale corectă de respirație, care este vitală pentru dezvoltarea și creșterea copilului. Nasul uscat, impuritățile acumulate, secrețiile sau mucoasa inflamată vor împiedica trecerea aerului prin nasul copilului. Acest lucru poate cauza neliniște, plåns și iritabilitate, poate perturba somnul liniștit și procesul de hrănire. Un nas congestionat duce la apariția răcelilor sau alergiilor și poate afecta starea de sănătate a întregului sistem respirator și sănătatea  urechii.

Apa de mare bogată în săruri minerale are un efect benefic asupra mucoasei nazale prin sprijinirea mecanismelor naturale de curățare. 

Cånd și cum se folosește Aqua Maris® Baby picături nazale?

Aqua Maris® Baby curăță și hidratează cavitatea nazală a copilului reînnoind simultan mucoasa nazală. Datorită proprietăților naturale și blånde picăturile Aqua Maris® Baby sunt adecvate pentru utilizare încă din prima zi de viață.

Aqua Maris® Baby spray nazal este recomandat:

 •     în igiena nazală zilnică,
 •     înainte de alăptare,
 •     în răceli sau alergii,
 •     ajută și în infecții ale urechii, în plus față de terapia recomandată de către medicul  dumneavoastră,
 •     în cazul uscării mucoasei nazale datorită aerului condiționat sau a camerelor încălzite prea tare
 •     înaintea utilizării medicamentelor nazale (picături sau spray-uri).

Compozitie:

100 ml  soluție conține 30 ml apă de mare .

Oligoelementele din soluție joacă un rol important în menținerea funcției mucoasei nazale, care ajută funcționarea tractului respirator superior.

Mod de administrare:

Introduceţi aplicatorul în nara copilului și apăsați pompa pentru a aplica o picătură. Se repetă procedeul și pentru cealaltă nară. Procesul poate fi repetat de mai multe ori pe zi, în funcție de necesități. Pentru înmuierea și eliminarea unei cantități mai mari de impurități și secreții din cavitatea nazală, aplicați mai multe picături de Aqua Maris® Baby în fiecare nară. Procesul poate fi repetat pånă cånd impuritățile și secrețiile sunt înmuiate suficient pentru a fi îndepărtate cu ușurință din nas.

Înlăturați capacul protector.

Așezați copilul în poziție culcat pe spate

Înainte de fiecare utilizare întoarceți flaconul cu aplicatorul în jos și apăsați pompa de mai multe ori, pånă cånd apare prima picătură.

Introduceţi aplicatorul în nara copilului și apăsați pompa pentru a aplica o picătură. Se repetă procedeul și pentru cealaltă nară. Procesul poate fi repetat de mai multe ori pe zi, în funcție de necesități. Pentru înmuierea și eliminarea unei cantități mai mari de impurități și secreții din cavitatea nazală, aplicați mai multe picături de Aqua Maris® Baby în fiecare nară. Procesul poate fi repetat pånă cånd impuritățile și secrețiile sunt înmuiate suficient pentru a fi îndepărtate cu ușurință din nas.

Dupa fiecare utilizare curățați partea superioară a pompei (sau aplicatorul) cu un șervețel de hårtie și puneți înapoi capacul de protecție.

Important! Întoarceți flaconul cu capul în jos înainte de fiecare utilizare; altfel picăturile nu pot fi distribuite. 

Fără conservanți!

Cantitate: 15 ml

 

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator Walmark
Pareri