Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Zenyth Betaine HCL & Pepsin 60 capsule

Mai multe poze

Zenyth Betaine HCL & Pepsin 60 capsule

71,50 lei

Availability: In stoc

  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
  • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Farmacia Ardealul va recomanda produsul Zenyth Betaine HCL & Pepsin 60 capsule, produs inregistrat si notificat la Serviciului National pentru Plante Medicinale, Aromatice si Produse ale Stupului, seria AA 9756/2016

Comanda telefonic:
0233 219 511
Descriere

Detalii

Indicatii: Farmacia Ardealul va recomanda produsul Zenyth Betaine HCL & Pepsin 60 capsule

Betaine HCL & Pepsin, sursă de acid clorhidric și pepsină (60 capsule x 580 mg)

Supliment alimentar, recomandat pentru com­ba­terea hipoacidității gastrice și susținerea di­ges­tiei optime. Produsul este sursă de acid clorhidric și pepsină și contribuie la asigurarea unei digestii sănătoase prin reglarea acidității gastrice și a motilității gastrointestinale, favorizează digestia proteinelor, absorbția mineralelor și a altor nutrienți în organism și ajută la menținerea unor niveluri normale de homocisteină. Stomacul produce în mod natural acid clorhidric, care are un rol important în digestia alimentelor și în distrugerea bacteriilor patogene pe care le ingerăm o dată cu alimentele. Pe măsură ce înaintăm în vårstă, stomacul produce mai puțin acid clorhidric, de aceea poate fi nevoie de un supliment alimentar.

Compozitie: Clorhidrat de betaină; cap­sulă vegetală: hipromeloză; pepsină. Proveniență: UE.

Mod de administrare adulți: 1-4 capsule, în timpul meselor bogate în proteine. Se va începe cu administrarea unei capsule. Doza va fi crescută cu cåte o capsulă, se va urmări reacția organismului timp de 15 minute de la terminarea mesei. Senzația de căldură în zona gåtului sau a pieptului sau o ușoară durere sau greutate în regiunea superioară a abdomenului vor indica depășirea cantității optime de produs, astfel încåt cantitatea anterioară obținerii acestei senzații va fi suficientă pentru asigurarea nivelului necesar de suc gastric.

Contraindicații: A nu se administra în timpul meselor cu conținut proteic scăzut. A nu se depăși doza de 4 capsule la o masă. Contraindicat persoanelor cu hiperaciditate sau celor cu antecedente de ulcer sau gastrită cronică. Persoanele cu simptome gastrointestinale (arsuri, reflux gastric) trebuie să consulte medicul înainte de a consuma betaină HCl.

Efecte secundare și interacțiuni:

A se evita de către persoanele care utilizează medicamente antiinflamatorii nesteroidiene, cortizon sau medicamente care pot cauza un ulcer peptic. Consumul de betaină HCI trebuie întrerupt imediat dacă apare senzația de arsură gastrică.

Flaconul conține un plic pentru absorbirea umidității. A nu se consuma!

Cantitate: 60 capsule vegetale

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator Zenyth Pharmaceuticals
Pareri