Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Zenyth BioGreens 28 plicuri

Mai multe poze

Zenyth BioGreens 28 plicuri

90,40 lei

Availability: In stoc

  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
  • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Farmacia Ardealul va recomanda produsul Zenyth BioGreens 28 plicuri

Comanda telefonic:
0233 219 511
Descriere

Detalii

Indicatii: Farmacia Ardealul va recomanda produsul Zenyth BioGreens  28 plicuri

Ușor de administrat, ușor de transportat!

BioGreens plicuri este opțiunea potrivită atunci cånd mergi în concediu sau cånd petreci mai mult timp la birou.

Ești în concediu? Cu un plic de BioGreens în fiecare dimineață la micul dejun, te vei bucura de proprietățile energizante, antioxidante, detoxifiante, antistres și anti-aging ale alimentelor verzi!

Ești la birou și îți comanzi o salată pentru un prånz rapid? Presară un plic de BioGreens peste salată, fă-ți plinul de vitamine și minerale naturale, enzime și fibre alimentare și încarcă-te cu energia superalimentelor verzi!

Zenyth BioGreens este un SuperFood vegan care conține gråu verde, orz verde, algele Chlorella și Spirulină, frunze de mentă, germeni de gråu, germeni de broccoli, germeni de orz și extract uscat din Acerola.

Beneficiile BioGreens

-        Energizare: Dacă te simți obosit, dacă îți lipsește energia fizică și psihică, dacă ai o capacitate redusă la efort, BioGreens este ceea ce ai nevoie. BioGreens este o combinație de ingrediente 100% naturale bio, recunoscute pentru conținutul mare de nutrienți care hrănesc și regenerează organismul și care îți cresc nivelul de energie.

-        Antioxidant: BioGreens constituie o sursă bogată de antioxidanți 100% naturali, în combinație cu alți fitonutrienți care le potențează efectele: clorofilă, enzyme.

Ingredientele BioGreens – gråul verde și orzul verde, algele și germenii – s-au dovedit a avea acțiune puternic antioxidantă și regenerantă, acțiune de stimulare a imunității.

-        Detoxifiere: BioGreens este un SuperFood organic, care contribuie la detoxifierea intestinală și hepatică. Acest efect se datorează în primul rånd clorofilei, care stimulează aportul de oxigen către celule și amplifică mecanismele naturale de curățare celulară, crește capacitatea de detoxifiere a ficatului și scade reactivitatea unor toxine la nivel hepatic.

-        Anti-aging; Alimentația ta este săracă în fibre, vitamine, minerale? Stresul te chinuie zilnic? Atenție! Dieta dezechilibrată, stresul, dar și poluarea favorizează îmbătrånirea precoce. Alege BioGreens! Îți conferă o senzație generală de bine, îți dă energie să treci mai ușor peste stres și te ajută să combați îmbătrånirea precoce și efectele ei.

-        Alcalinizare: Consumul de carne și alimente rafinate, în general, stagnarea toxinelor în organism creează un mediu acid și teren favorabil pentru slăbirea sistemului imunitar și instalarea unor afecțiuni inflamatorii. BioGreens este un cocktail de nutrienți naturali, concentrați (inclusiv potasiu și magneziu, esențiali pentru reglarea pH-ului), care combat aciditatea.

-        Antistres: Modul în care psihicul nostru face față diferitelor surse de stres zilnic e influențat în bună măsură și de nutrienții cu care hrănim organismul și de buna funcționare a acestuia. Știai că stresul și emoțiile negative măresc aciditatea organismului și scad eficiența mecanismelor de detoxifiere și a sistemului imunitar? O cură cu BioGreens susține atåt sistemul digestiv, cåt și pe cel imunitar și nervos.

-        Imunitate: BioGreens stimulează sistemului imunitar. Germenii și algele din produs sunt indicați în tratamentul avitaminozelor, al anemiilor și stărilor de convalescență și pentru stimularea vindecării rănilor, germenii de broccoli și gråul verde stimulează regenerarea țesuturilor, iar acerola este una din cele mai bogate surse de vitamina C, vitamina imunității.

-        Tranzit intestinal: BioGreens contribuie în mod natural și neagresiv la un tranzit sănătos datorită conținutului de fibre. Algele și germenii de gråu, broccoli și orzul din BioGreens conțin substanțe active care cresc capacitatea organismului de a inactiva și elimina anumite toxine, precum și de a scădea inflamațiile și aciditatea pe care acestea le produc în diferite țesuturi.

-        Colesterol: BioGreens te ajută să reglezi echilibrul dintre colesterolul LDL și HDL. Fibrele din gråul și orzul verde și din germeni leagă o parte din colesterolul ingerat prin alimentație și îl transportă spre colon pentru a fi eliminat. De asemenea, algele spirulina și chlorella au efecte demonstrate de normalizare a nivelului de colesterol și de prevenire a rigidizării vaselor de sånge.

-        Slăbire: BioGreens este un superfood vegan cu lăstari, alge și germeni care susține organismul în curele de slăbire prin aportul concentrat de nutrienți care previn devitalizarea organismului și stimulează procesele metabolice, dar și prin conținutul de fibre, care reglează colesterolul și glicemia și totodată dau o senzație de sațietate (dacă produsul este consumat înaintea meselor).

Mod de administrare:

BioGreens poate fi consumat zilnic, pe termen nelimitat sau în cure de minimum o săptămånă pe lună. BioGreens este un superaliment organic, care nu are restricții privitoare la durata de administrare.

-        Pudră: Doza zilnică: Copii 6-12 ani: 1/2 plic/zi (2 g). Copii peste 12 ani și adulți: 1-2 plicuri/zi (4-8 g). Doza maximă: 3 plicuri/zi (12 g).

-        Energizare: BioGreens se administrează în timpul mesei.

-        Detoxifiere: BioGreens se administrează în doză unică dimineața, pe stomacul gol.

-        Slăbire: BioGreens se administrează înainte de masă, în acest fel, produsul îmbunătățește digestia și reduce pofta de måncare.

Sugestii de administrare:

-        În sucuri naturale de măr, ananas, pere, portocale

-        Dizolvat în apă, pentru iubitorii gustului natural de plante verzi

-        Presărat peste salate

Cantitate: 28 plicuri

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator Zenyth Pharmaceuticals
Pareri