Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Zenyth Rhodiola Extract 60 capsule

Mai multe poze

Zenyth Rhodiola Extract 60 capsule

Pret normal: 59,50 lei

Special Price 50,58 lei

Availability: In stoc

  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
  • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Farmacia Ardealul va recomanda produsul Zenyth Rhodiola Extract 60 capsule, produs inregistrat si notificat la Serviciului National pentru Plante Medicinale, Aromatice si Produse ale Stupului, seria AA 9798/2015

Comanda telefonic:
0233 219 511

Farmacia Ardealul iti mai recomanda:

Descriere

Detalii

Indicatii: Farmacia Ardealul va recomanda produsul Zenyth Rhodiola Extract 60 capsule.

Descriere:

Zenyth Rhodiola Extract 60 capsule este un supliment alimentar 100% natural, recomandat pentru susținerea funcțiilor organismului, combaterea stresului și a efectelor negative ale acestuia asupra sănătății, menținerea sănătății sexuale, reducerea oboselii și susținerea stării de bine (energie și vitalitate).

Rhodiola îmbunătățește capacitatea de adaptare a organismului la stres intelectual, psihic, fizic, expunere la substanțe toxice, radiații. Rhodiola stimulează acțiunea serotoninei, dopaminei și metabolismul energetic celular, crescånd capacitatea de utilizare a oxigenului celular.

Zenyth Rhodiola Extract 60 capsule are importante efecte antioxidante, tonic-adaptogene, hepatoprotectoare, neuroprotectoare, cu rezultate benefice în cazurile de capacitate de concentrare și memorare scăzute, percepție vizuală și auditivă scăzute. De asemenea, are rol energizant și de revigorare a organismului.

Zenyth Rhodiola Extract 60 capsule nu conţine lactoză, gluten,  soia, stearat de magneziu, îndulcitori artificiali sau aditivi chimici!

Compozitie:

Extract standardizat din rădăcini de Rhodiola rosea, conținånd min. 3% rosavine și 1% salidrozide - 500 mg, capsulă vegetală: hipromeloză.

Rosavinele și salidrozidele stimulează metabolismul energetic celular prin creșterea producției de adenozin trifosfat (ATP).

Mod de administrare:

Adulți: Cåte 1 capsulă o dată sau de 2 ori pe zi, în timpul micului dejun și/sau prånzului ori conform recomandării consultantului de specialitate.

Precauții și contraindicații: Nu este recomandat persoanelor alergice la oricare dintre ingrediente. Femeile gravide sau cele care alăptează, precum și cele care doresc să rămånă însărcinate trebuie să consulte medicul sau farmacistul în legătură cu produsul.

Cantitate: 60 capsule

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator Zenyth Pharmaceuticals
Pareri