Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Zenyth S.O.D. & Collagen Complex 80 capsule

Mai multe poze

Zenyth S.O.D. & Collagen Complex 80 capsule

Pret normal: 76,50 lei

Special Price 65,03 lei

Availability: In stoc

  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
  • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Farmacia Ardealul va recomanda produsul Zenyth S.O.D. & Collagen Complex 80 capsule, produs inregistrat si notificat la Serviciului National pentru Plante Medicinale, Aromatice si Produse ale Stupului, seria AA 11249/2018

Comanda telefonic:
0233 219 511
Descriere

Detalii

Indicatii: Farmacia Ardealul va recomanda produsul Zenyth S.O.D. & Collagen Complex 80 capsule

SuperOxid Dismutază pentru frumusețea pielii, părului și unghiilor

S.O.D. – enzima antioxidantă care revitalizează celulele și elimină celulita

Superoxid dismutaza (S.O.D.) este o enzimă antioxidantă remarcabilă. Ea are puterea de a revitaliza celulele și de a neutraliza cei mai periculoși radicali liberi responsabili de îmbătrånirea precoce.

În produsul S.O.D. & Collagen Complex de la Zenyth se găsește SOD B Dimpless® – o sursă naturală de superoxid dismutază extrasă din pepene galben, cu o concentrație de 12.000 UI/g. Aceasta are acțiune dovedită clinic în reducerea celulitei vizibile de pe coapse. Produsul acționează împotriva principalelor cauze ale apariției celulitei, respectiv fibrozarea fibrelor de colagen și hipertrofia celulelor adipoase.

Eficacitatea demonstrată clinic a fost evaluată într-un studiu dublu-orb, randomizat, controlat placebo, efectuat pe 41 de femei (31-50 ani) sub control dermatologic. Consumul zilnic a 40 mg SOD B Dimpless® a indus reducerea vizuală, semnificativă a celulitei de pe coapse, cu 9,5% și 11,3% comparativ cu placebo, după o perioadă de administrare cuprinsă între 28 și 56 de zile. Această îmbunătățire vizibilă a fost observată la 71% dintre femeile participante la studiu.

O capsulă de S.O.D. & Collagen Complex îți furnizează 10 mg SOD B Dimpless®, iar pentru rezultate vizibile în reducerea celulitei se recomandă 4 capsule pe zi, de preferat 2 dimineața și 2 seara.

De ce ai nevoie de colagen după 40 de ani?

Fiind cea mai abundentă proteină din corp, colagenul este cel care menține suplețea și elasticitatea pielii, sănătatea părului și unghiilor. Pe măsură ce înaintăm în vårstă, colagenul se pierde în proporție de 1% pe an, ceea ce înseamnă că după 40 de ani, organismul deja duce lipsă de colagen. În jurul vårstei de 50 de ani, o femeie a pierdut aproape jumătate din cantitatea de colagen din piele.

S.O.D. & Collagen Complex este o sursă de colagen premium de tip I și III Verisol®, cu acțiune dovedită prin studii științifice. Colagenul hidrolizat contribuie la:

Beneficii Zenyth S.O.D. & Collagen Complex 80 capsule

-        Creșterea elasticității pielii.

-        Reducerea ridurilor fine.

-        Îmbunătățirea elasticității și fermității pielii.

-        Creșterea nivelului de hidratare a pielii.

-        Stimularea producției interne de colagen.

-        Încetinirea procesului de îmbătrånire a pielii.

S.O.D. & Collagen Complex este recomandat cu precădere femeilor peste 40 de ani, la care se pot observa semne de îmbătrånire a pielii. Îmbătrånirea pielii este asociată cu fibrozarea fibrelor de colagen, hipertrofia celulelor adipoase, refacerea celulară redusă, deshidratarea pielii. Or tocmai aici intervine S.O.D. & Collagen Complex de la Zenyth.

Acid hialuronic pentru un plus de hidratare

Și asta nu e tot! Pentru hidratarea pielii, S.O.D. & Collagen Complex vine cu 4 mg de acid hialuronic/capsulă. Ingredient-vedetă în industria cosmetică, acidul hialuronic are rolul de a menține pielea hidratată și ajută la reducerea ridurilor prin efectul de umplere a matricei extracelulare a pielii.

Folosește în fiecare zi S.O.D. & Collagen Complex și pielea ta va fi mai fermă, aspectul de coajă de portocală se va atenua, părul și unghiile tale își vor recăpăta frumusețea!

Compozitie:

-        Colagen bovin hidrolizat tip I și III (Verisol®)* – 636 mg/capsulă.

-        Extract din pepene galben (Cucumis melo), standardizat la min. 12.000 UI/g superoxid dismutază (microîncapsulată cu adaos de ulei de palmier hidrogenat și celuloză microcristalină) * – 10 mg.

-        Acid hialuronic (hialuronat de sodiu)* – 4 mg.

Capsulă: gelatină.

Proveniență: *UE.

Nu conține lactoză, gluten, soia, stearat de magneziu, îndulcitori artificiali sau aditivi chimici!

Mod de administrare:

Adulți – cåte 4 capsule pe zi, de preferat 2 dimineața și 2 seara, sau conform recomandării specialistului.

Produsul nu are restricții cu privire la durata de utilizare și nu creează dependență.

Cantitate: 80 capsule

 

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator Zenyth Pharmaceuticals
Pareri