Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Zenyth Vitamina C Naturala 28 plicuri

Mai multe poze

Zenyth Vitamina C Naturala 28 plicuri

Pret normal: 74,60 lei

Special Price 63,41 lei

Availability: In stoc

  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
  • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Farmacia Ardealul va recomanda produsul Vitamina C Naturala 28 plicuri, produs inregistrat si notificat la Serviciului National pentru Plante Medicinale, Aromatice si Produse ale Stupului, seria AA 6296/2013

Comanda telefonic:
0233 219 511
Descriere

Detalii

Indicatii: Farmacia Ardealul va recomanda produsul Zenyth Vitamina C Naturala 28 plicuri. 

Descriere:

Zenyth Vitamina C Naturala 28 plicuri este un produs cu o formulă originală, o combinaţie de fructe de pădure, miere şi propolis, care acţionează sinergic pentru sănătatea organismului. Vitaminele naturale sunt nutrienţi concentraţi proveniţi din surse naturale. Fructele de pădure nu au doar un conţinut ridicat de vitamina C, ci şi de antocianidine şi flavonoizi, care cresc biodisponibilitatea produsului.

Zenyth Vitamina C Naturala 28 plicuri este recomandată pentru:

Reducerea simptomelor neplăcute de răceală şi gripă

Creşterea imunităţii organismului
Protecţie antioxidantă
Creşterea poftei de måncare
Menţinerea stării generale de sănătate

Compozitie:

Vitamina C Naturala 28 plicuri este un supliment alimentar sub formă de pulbere din fructe. Ingredientele produsului Vitamina C Naturală sunt: fructe de coacăz negru – Ribes nigrum, fructe de măceș – Rosa canina, fructe de zmeur – Rubus idaeus, fructe de cătină – Hippophae rhamnoides, fructe de afin – Vaccinium myrtillus, fructe de mur – Rubus fruticosus, fructe de frag – Fragaria vesca, pudră de miere de albine și propolis 10%, maltodextrină naturală (suport pentru mierea de albine și propolis).

Fructele de pădure incluse în compoziția produsului se constituie drept alimente-medicament, ele reprezentånd cea mai puternică sursă de antioxidanți existentă în natură.

Coacăzele negre

Sunt supranumite reginele fructelor de pădure datorită conținutului mare de antioxidanți. Cercetări recente au demonstrat calitățile coacăzelor negre în ceea ce privește îmbunătăţirea acuităţii vizuale și reglarea răspunsului antiinflamator al organismului.

Măceşe

Cunoscute și utilizate încă din Antichitate, măceșele dețin cåteva recorduri în lumea fructelor: conțin de 4-16 ori mai multă vitamina C decåt citricele și nu au egal nici în ceea ce privește conținutul de vitamina A, depășind de două ori caisele, de 10 ori afinele și de peste 20 de ori merele. Studii în desfășurare încearcă să stabilească capacitatea măceșelor de a reduce incidența cancerului sau de a stopa creșterea celulelor cancerigene.

Zmeură

Zmeura conține antioxidanți puternici (vitamina C, quercitină, acid galic), care oferă protecție împotriva cancerului, a bolilor cardiovasculare și a declinului cauzat de înaintarea în vårstă. Este bogată în acid elagic, substanță anticancerigenă și antiinflamatoare. Zmeura are o capacitate antioxidantă (ORAC) de 24 micromoli/TE/g, similară cu cea a afinelor, recunoscute pentru capacitatea antioxidantă ridicată.

Cătină

Fructele de cătină sunt adevărate polivitamine naturale. Concentrația de vitamina C din fructele de cătină albă este de 100-300 mg/100 g, mai ridicată decåt în căpșuni, kiwi, portocale, roșii și morcovi. Conținutul de vitamina E din cătină este de 202,9 mg/100 g, mai ridicat decåt în șofran, porumb și soia.

Afine

Imbunătățesc memoria și funcționarea creierului, protejează sistemul cardiovascular, îmbunătățesc vederea și răspunsul antiinflamator al organismului. Afinele sălbatice sunt deosebit de bogate în antocianidine, flavonoide cu o capacitate antioxidantă ridicată. Antocianidinele sunt substanțele care dau culoarea albastru intens afinelor și care s-au dovedit foarte utile în prevenirea îmbătrånirii precoce, în stimularea imunității organismului și menținerea stării de sănătate.

Murele

Sunt plasate pe locuri fruntaşe în ceea ce priveşte conţinutul de antioxidanţi. Bogate în vitamina C şi fibre, murele scad riscul apariției unor tipuri de cancer. Conţinutul caloric scăzut le recomandă în curele de slăbire.

Fragii

Au o acțiune antidiareică și diuretică, favorizånd eliminarea acidului uric și a uraților. Funcțiile terapeutice ale fragilor sunt date de conținutul de vitamina C, fosfor, fier, taninuri, flavonoide, uleiuri volatile.

Mierea de albine

Conține aproximativ 600 de compuși, care diferă mai mult sau mai puțin în funcție de tipul florilor și de specia de albine care o produc, și este produsă în urma digerării și regurgitării nectarului de către albine. Vitaminele și mineralele conținute de miere fac din aceasta un aliment valoros, recomandat pentru recăpătarea energiei, pentru îmbunătățirea digestiei, pentru stimularea funcțiilor naturale de detoxifiere ale organismului. Mierea, la fel ca alte siropuri cu un conținut ridicat de zahăr, are capacitatea de a inhiba dezvoltarea microbilor.

Propolisul

Este folosit de albine ca mijloc de apărare împotriva microbilor și mucegaiurilor datorită efectelor sale bactericide și antifungice. Prin conținutul său, propolisul are proprietăți de antibiotic natural. Proprietățile curative ale propolisului se datorează compoziției sale chimice: flavonoizi, acid ferulic (cu acțiune împotriva germenilor gram pozitiv și gram negativ), ceruri, aminoacizi, balsamuri, fermenți, microelemente (siliciu, magneziu, cupru, molibden, staniu, aluminiu, vanadiu, wolfram, fier, aur, iridiu, calciu, cadmiu, cobalt, stronțiu), substanțe antibiotice, rășini, acizi aromatici.

Maltodextrină naturală: suport pentru mierea de albine şi propolis.

Vitamina C Naturala 28 plicuri conţine fructe uscate prin liofilizare, proces care păstrează calităţile fructelor proaspete. Pentru obţinerea unui kilogram de fructe liofilizate se folosesc 8-10 kilograme de fructe proaspete.
Avantajul liofilizării faţă de alte metode de uscare este acela că permite păstrarea nealterată a aromei, vitaminelor, enzimelor şi a altor compuşi termodegradabili şi totodată păstrează integral conţinutul de fibre, spre deosebire de sucurile din fructe uscate prin atomizare, care, deşi au vitamine şi enzime, nu conţin fibre insolubile, acestea fiind separate anterior uscării.

Concentraţia de principii active (vitamina C, antocianoide, bioflavonoide etc.) este de 5-6 ori mai mare în fructele liofilizate, care au un conţinutul de apă de 3%-6% faţă de fructele proaspete – cu un conţinut de apă de 85-88%.
Cercetări recente (2011, International Journal of Molecular Sciences, studiu asupra liofilizării unor fructe exotice) au arătat că această modalitate de concentrare și conservare are și avantajul de a spori biodisponibilitatea antioxidanților din fructe, precum și de a menține conținutul natural de polifenoli (care de multe ori sunt afectați de procesarea post-culegere a fructelor: uscare, mărunțire, împachetare etc). De asemenea, liofilizarea previne, conform studiului, dezvoltarea microbiană.

Fără conservanţi, coloranţi, alţi aditivi chimici sau îndulcitori artificiali! Nu conţine organisme modificate genetic!

Actiuni:

Vitamina C Naturala 28 plicuri acționează ca antioxidant puternic, tonic-energizant.

Produsul contribuie la:

Menţinerea funcţionării normale a sistemului imunitar;

Formarea optimă a colagenului pentru funcţionarea normală a vaselor de sånge, a sistemului osos, a ligamentelor, a pielii, a gingiilor şi a dinţilor;
Metabolismul energetic normal, reducerea oboselii şi a extenuării;
Funcţionarea normală a sistemului nervos şi menţinerea sănătăţii psihice;
Absorbţia şi utilizarea normală a calciului şi a fosforului şi creşterea absorbţiei fierului;
Protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ şi regenerarea formei reduse a vitaminei E.

Indicatii:

Este un produs 100% natural.

Are un conținut ridicat de antioxidanți naturali: vitamina C, bioflavonoizi, antocianidine.
Are un conținut ridicat de vitamina C naturală – 140 mg*/10 g (doza zilnică) – *140% DZR (procent din doza zilnică recomandată conform Directivei 2008/100/EC).
Se adresează atåt adulţilor, cåt şi copiilor.
Conține fructe uscate prin liofilizare – procedură care păstrează proprietățile nutritive ale fructelor proaspete.
Are gust natural de fructe, ușor acrișor.
Nu conține conservanți, coloranți sau alți aditivi chimici.
Nu conține organisme modificate genetic.

Contraindicatii:

Pentru copiii cu vårsta sub 3 ani, persoanele cu alergie la produsele apicole sau la oricare dintre ingrediente şi persoanele cu diabet zaharat aflate în tratament se va cere sfatul medicului înainte de utilizarea acestui produs.

Vitamina C Naturala 28 plicuri în exces poate avea efect laxativ!

Administrare:

Vitamina C Naturala 28 plicuri poate fi consumată zilnic (cåte o linguriţă dozatoare pe zi) sau în cure intensive de vitaminizare (1-3 luni), pentru susţinerea organismului în perioadele reci (cåte 3-4 linguriţe dozatoare pe zi).

Doze uzuale:

Copii: 3-7 ani: cåte 5 g (o jumătate de linguriţă dozatoare), de 1-2 ori/zi.

Copii peste 7 ani şi adulţi: cåte 10 g (o linguriţă dozatoare), de 1-2 ori/zi.
În interiorul flaconului se află o linguriţă dozatoare. O linguriţă dozatoare rasă conţine 10 g de produs.
Produsul se administrează în amestec cu lactate (iaurt, sana), ceai cald, suc de fructe sau apă. Poate fi consumat ca atare sau se poate îndulci cu miere de albine ori zahăr.
Pentru o mai bună toleranţă se recomandă administrarea produsului după masă. Agitaţi flaconul înainte de utilizare!
Produsul nu creează dependenţă şi poate fi consumat pe termen lung ca supliment de vitamina C în alimentaţie.

Cantitate: 28 plicuri

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator Zenyth Pharmaceuticals
Pareri