Bun venit pe www.farmaciaardealul.ro !

Zir Fos 12 plicuri

Mai multe poze

Zir Fos 12 plicuri

37,10 lei

Availability: In stoc

  • * Preturile contin TVA
  • Livrare comanda prin Curierat Rapid sau Posta Romana de la 15,50 lei , TVA inclus.
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!!!
  • *Subventionat fara kilometri suplimentari.
  • NOU: Nu se percepe taxa pentru kilogramele suplimentare.


Farmacia Ardealul va recomanda produsul Zir-FOS 12 plicuri

Comanda telefonic:
0233 219 511
Descriere

Detalii

Indicatii: Farmacia Ardealul va recomanda produsul Zir-FOS 12 plicuri

Zir-Fos pentru echilibrarea florei intestinale este un supliment alimentar pe bază de bifidobacterii vii gastro-protejate, fructo-oligozaharide Actilight și vitamine din grupul B.

Zir-Fos este cel mai performant produs de refacere a florei intestinale, datorită celor mai eficienţi ingredienţi activi descoperiţi pånă în prezent şi a compuşilor săi vitaminizaţi. Printr-o administrare simplă, Zir-Fos reglează toate tulburările tranzitului intestinal, fiind singurul produs farmaceutic cu rezultate benefice atåt în ameliorarea constipaţiei, cåt şi în tratarea diareei, odată cu alte probleme specifice disconfortului abdominal.

Ingredientul activ probiotic, Bifidobacterium longum W11®, este cea mai comună tulpină de bifidobacterii descoperite la om. Printr-o formulă inovatoare, tulpinile vii de Bifidobacterium longum ajung direct la nivelul colonului, unde aderă la mucoasa intestinală, repopulează flora şi uşurează eliminarea produşilor neabsorbiţi.

Ingredientul prebiotic, reprezentat de Actilight®, este un zaharid patentat, nedigerabil și neabsorbabil, care ajunge nemodificat în colon, unde devine hrană specifică numai pentru tulpinile de Bifidobacterium longum W11®.

Vitaminele din grupul B (B1, B2, B6, B12), atåt de necesare bunei funcţionări a organismului, sunt asigurate de Zir-Fos® în cantităţile necesare aportului zilnic normal, respectånd reglementarile în vigoare la nivel european.

Mod de administrare: Zir-Fos® poate fi utilizat de către orice pacient, indiferent de vårstă sau greutate. În plus, gustul plăcut de caramel îl va face îndrăgit de toţi membrii familiei. Doza recomandată este de 1 plic pe zi, la cel puţin 2 ore după masă, sau între două administrări de antibiotic, dacă este cazul.

Conţinutul unui plic se dizolvă într-un sfert de pahar de apă sau lapte şi se administrează imediat după preparare.

Daca urmaţi un tratament antibiotic de 7-10 zile este bine să începeți administrarea Zir-Fos® din antepenultima zi de tratament antibiotic (ziua 5, respectiv 8). Dacă medicul v-a recomandat însă un tratament antibiotic de cel puţin două săptămåni, atunci este de preferat să începeţi administrarea Zir-Fos® din prima zi de tratament antibiotic şi să mai continuaţi încă 10 zile după ce aţi terminat respectiva cură antibiotică.

Cantitate: 12 plicuri

 

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ingrijire bebelusi si copii Nu
Fata Nu
Corp Nu
Producator Alfa Wassermann
Pareri